havadurum

“Varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Çanakkale`ye geliyor. Saat 15`te Cumhuriyet Meydanı`nda halka hitap edeceği ifade edilen Kılıçdaroğlu`nun bu geceyi Çanakkale`de geçirebileceği ifade edildi.

1260
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün helikopter ile Çanakkale`de olacak. 14:30`de Çanakkale Havaalanı`na inmesi beklenen Kılıçdaroğlu, seçim otobüsü ile havaalanından Troia Caddesi, İkinci Demircioğlu Caddesi, Atatürk Caddesi istikametinden Piri Reis Caddesi`nden geçeceği öğrenilen Kılıçdaroğlu, İnönü Caddesi ve Demircioğlu Caddesi üzerinden halkı selamlayarak Cumhuriyet Meydanı`na gelecek.
 
Başta 17 Aralık operasyonu ile son günlerde bir biri ardına çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine ait olduğu ileri sürülen tapeler konusunda açıklamalarda bulunması beklenen Kılıçdaroğlu`nun, Çanakkale`den vereceği mesajlar, ülke kamuoyunca merak ediliyor. 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere “Varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde” sloganı ile hazırlanan CHP lideri Kılıçdar-oğlu`nun 30 Mart`ta yerel, sonrasındaki seçimlerde ise genel iktidar mesajı vereceği tahmin ediliyor....
Paylaş