“Tam zamanıdır”

Ağustos ayında gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Bu anlayıştan kurtulmak için tam zamanıdır” dedi. Gökhan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, 12 yıldır iktidarda olan AKP`ye karşı bir fırsat olduğunu söyledi.

793
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün gazetecilere yaptığı açıklamada Çanakkalelilere çağrıda bulundu. Oylara sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Gökhan, “Tam zamanıdır” dedi. “Bu anlayıştan kurtulmak için önümüzdeki ilk fırsat Cumhurbaşkanlığı seçimidir” diyen Gökhan, “Hiçbir tereddüde mahal vermeksizin bu iktidardan ve bu kafa yapısından kurtulmak için bir fırsattır. Onun için lütfen oylarımıza sahip çıkalım. Oylarımızı kullanalım” dedi.
 
“Şimdi boykot zamanı değildir” diyen Başkan Gökhan, “Şimdi irade ortaya koyma zamanıdır. Ondan sonra da 2015 genel seçimlerinde son darbeyi de elbette ki vurmak için siyasiler ellerinden geleni yapacaktır. Dünyada yalnız-laşan ve ülkeyi karman çorman yapan bu anlayıştan bir an önce kurtulmamız elzemdir” açıklamalarında bulundu. Böylelikle Başkan Gökhan, bir nevi seçim startını da vermiş oldu...
Paylaş