“Şuan anket yapılsa birinci çıkarım”

Fevzipaşa Mahallesi`nde 7 Haziran`da yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde muhtar adayı olan Ahmet Çancı, `Hizmet için varım` sloganıyla yola çıktı. Muhtar seçilmesi halinde Fevzipaşalılar için hizmet vereceğini belirten Çancı; “ Eski muhtar Ramazan Işıldak, seçimlerde AKP`den aday adayı olduğu için görevini bırakmıştı. Şimdi tekrar aday. Ama Fevzipaşalılar bir istikrar olmadığı için muhtar adayı Işıldak`a tepkili. Mahalle sakinlerinin isteği üzerine aday oldum” dedi.

863
 
 
7 Haziran`da gerçekleştirilecek olan seçimlerde AKP`den milletvekili aday adayı olan Ramazan Işıldak`ın Fevzipaşa mahallesi muhtarlık görevini bırakması üzerine, bir süre muhtarsız kalan Fevzipaşalılar, yeniden muhtarını seçmek üzere 7 Haziran`da sandığa gidiyor. 3 adayın yarışacağı muhtarlık seçimlerinde, eski muhtar Ramazan Işıldak da yeniden aday oldu. Adaylardan, Çanakkale`de “Kokoreçci Ahmet” olarak bilinen ve kentin sevilen isimlerinden biri olan Ahmet Çancı, eski muhtara Fevzipaşalıların tepkili olduğunu, bu yüzden kendisinden aday olmasını istediklerini belirterek; “Eski muhtarımız daha önce seçimde aday adayı olmasından dolayı, görevini bırakmıştı. Bu seçimlerde de Ramazan Işıldak`ın yeniden AKP`den milletvekili aday adayı olması üzerine, Fevzipaşa`da yeniden muhtarlık seçimi yapılacak. Eski muhtar şimdi yeniden muhtar adayı. Ama Fevzipaşalılar mahallede muhtarlıkta bir istikrar olmadığı için tepkililer. Bende bu tepkiler üzerine aday oldum. Üç muhtar adayı yarışacak” dedi.
 
“Mahallelinin yüzde 50`si beni destekliyor”
7 Haziran`da gerçekleştirilecek olan muhtarlık seçimleri için çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Çancı; “Fevzipaşalıların evlerine giderek, kapı kapı dolaşarak görüşmeler yapıyorum. Muhtar seçildiğim halde ne hizmetler vereceğimizi anlatıyorum. Mahallelinin yüzde 50`si beni destekliyor. Şuan anket yapılsa birinci çıkarım” diye belirti. Daha şimdiden mahallenin sorunlarıyla ilgilendiğini belirten Çancı; “Fevzipaşalılar bana bir fırsat versin. Benim işyerim burada. Muhtar seçilmem durumunda, herkes bana kolay oluşabilecek” dedi.
Paylaş