“Sokağa çıkamayan engelli kalmayacak”

Engelli kentlilerin kent içindeki yaşamlarını ve faaliyetlerini kolaylaştırmak adına çalışmalarını yürüten Çanakkale Belediyesi, ‘Sokağa çıkamayan engelli kalmayacak’ söylemiyle yeni bir hizmet aracını daha engelli kentlilerimizin kullanımına sunuyor.

694
 
 
Çanakkale Belediyesi`nden yapılan açıklamada “Engelleri nedeniyle sokağa çıkmakta ve kent içi ulaşımdan yararlanmakta güçlük çeken kentlilerimiz için uzun süredir devam eden ulaşım desteğine, bir yeni araç daha eklendi. Bu kapsamda, ilerleyen günlerde hizmet vermeye başlayacak olan 14+1 kişilik yeni Çanakkale Belediyesi Özel Halk Otobüsü Engelli Hizmet Aracı, kent merkezinde engelli kentlilerimizin kullanımına sunulacak olup, 444 17 17 nolu telefondan randevu alındığı takdirde engelli kentlilerimiz bulundukları adresten alınıp, istedikleri güzergaha ulaştırılacaktır” dedi.
 
 
Öte yandan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, yeni Çanakkale Belediyesi Özel Halk Otobüsü Engelli Hizmet Aracı’nı inceleyerek, aracın teknik özelliklerine ilişkin bilgiler aldı. Başkan Gökhan, aracın engelli kentliler için hayırlı olması dileğinde bulundu.
Paylaş