havadurum

“Özgürlüklerimizi teslim etmeyeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Barbaros Mahallesi`ndeki seçim ofisi şölen havasında açıldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ın gökyüzüne beyaz güvercin uçurduğu açılışa katılanlar ıslıklar eşliğinde `Hırsız Var` diyerek AKP hükümetini protesto ederken, adayları Başkan Gökhan`a ise yoğun sevgi gösterisinde bulundular.

997
 
Yerel seçimlere kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi, seçim ofisi açılışlarının startını muhteşem bir organizasyonla yaptı. Barbaros Mahallesi`nde seçim ofisinin açılışına mevcut Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer, Erenköy Belediye Başkanı Alaattin Özkurnaz, Kumkale Belediye Başkanı Süleyman Erte, CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Seçim ofisinin açılışında yoğun sevgi seliyle karşılaşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, açılışta yaptığı konuşmada; `Çanakkale`yi AK Belediyecilikle tanıştıracağız` diyen AKP`nin Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş`e sert göndermelerde bulundu.
 
 
Çanakkale`nin mutlu, özgür, demokrat ve çağdaş bir yapısı olduğunu söyleyen Başkan Gökhan, Çanakkale halkının bundan önce bu değerlere ve yaşamsal özgürlüklerine nasıl sahip çıktıysa bundan sonra da sahip çıkacağını ve bunu kimsenin değiştiremeyeceğinin altını çizdi. Başkan Gökhan; “Özgürlüklerimizi teslim etmeyeceğiz” ifadelerini kullanarak gökyüzüne beyaz güvercin uçurdu.
Paylaş