“Onların demokrasisi; sadaka demokrasisi”

CHP`nin 1`inci sıra adayı Avukat Muharrem Erkek, ilçe, belde ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün Bayramiç`te bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP`li milletvekili adayı Avukat Muharrem Erkek, “Biz sosyal demokrat bir partiyiz, olması gerekeni söylüyoruz. Sorun kaynakta değil, sorun zihniyettedir. Bizim felsefemiz sosyal demokrasi, onların felsefesi sadaka demokrasisidir” dedi.

360
 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Avukat Muharrem Erkek, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Önceki Bayramiç`e giden Erkek, burada hem çarşı esnafı hem de sanayi esnafı ile bir araya geldi. Herkesin elini sıkıp, sohbet ederek sorunlarını dinleyen Erkek, “Bayramiç`te sanayi esnafımızı ziyaret ettik, orada çalışan işçilerimizle, gençlerimizle birlikte olduk. Sonrasında çarşı esnafımızla dertleştik. Sonrasında ise Koşuburnu, Sarıdüz, Türkmenli, Nebiler ve Tütüler gibi köylerimizi ziyaret ettik. Köylerde gördük ki CHP`ye inanılmaz bir ilgi var” dedi.
 
 
“Köylerde çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz”
“CHP`nin emekliden, emekçiden ve işçiden yana tavrı ve seçim bildirgesindeki taahhütleri halkta bir umut oluşturdu” diyen Erkek, “Halk artık, Cumhuriyet Halk Partisi`ni daha iyi anlıyor. Bu ülkede gemiler, uçaklar, yatlar, indirimli mazot alırken, bu ülkenin çiftçisi neden bundan faydalanamıyor? İşte biz gittiğimiz köylerde, ilçelerde, halkla, çiftçilerimizle üreticilerimizle bunu paylaşıyoruz. `Mazot 1,5 lira olacak` diyoruz. Emeklimiz, insan onuruna yakışır bir şekilde, kimseye muhtaç olmadan yaşayacak. Dini bayramlarımızda birer ikramiye alacak ve `en düşük emekli maaşı bin 500 lira olacak` diyoruz. Çünkü biz sosyal demokrat bir partiyiz, olması gerekeni söylüyoruz. Sorun kaynakta değil, sorun zihniyettedir. Bizim felsefemiz sosyal demokrasi, onların felsefesi sadaka demokrasisidir” ifadelerini kullandı.
Paylaş