havadurum

“Okul öncesi eğitim önemli”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Okul ziyaretleri kapsamında Nedime Hanım kız meslek lisesini ziyaret etti. Anaokulunun ihtiyaçlarının karşılanması için harekete geçen Gökhan; ”Okul öncesi eğitime gerekli önemi vermeliyiz” dedi.

413
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın okul ziyaretleri sürüyor. Başkan Gökhan, Nedime Hanım Kız Meslek Lisesini ziyaret ederek, okul müdürü Haşmet Ersen ve diğer ilgililerle bir araya geldi. Öğrencilerin hazırladığı kuru pastaları tadan Başkan Gökhan, anaokulunun ihtiyaçlarını en kısa sürede giderileceğini bildirdi.
 
Nedime Hanım Kız Meslek Lisesinin ihtiyaçları hakkında bilgiler alan Başkan Gökhan, anaokulu bahçesi için düşünülen salıncak ve diğer üç parça oyuncağın alınacağını ifade etti. Eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Gökhan; “Çocuklar doğduktan 6 ay sonra artık öğrenebilme, beceri elde edebilme kapasiteleri başlıyor. O nedenle çocuk yetiştirme elemanlarına ihtiyaç var. Çocuklarımız önemli, onların iyi eğitilmesini istiyoruz. Çocuk eğitimi önemli. Aileler buna değer, önem veriyor ve çok özveride bulunuyorlar. Eğitim altı aylıktan itibaren başlıyor. O nedenle okul öncesi eğitim her geçen yıl daha büyük önem kazanıyor” dedi.
 
Paylaş