“Kazdağları’nı da Fevzipaşa’yı da koruyacağız...”

Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP adayı Ülgür Gökhan, Cevatpaşa Mahallesi seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. İl ve ilçe örgütleri, belediye meclisinin mevcut üyeleri ve aday adayları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı seçim bürosu açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

829

Sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Gökhan, açılış yerine eşi Hale Gökhan ile birlikte geldi. Konuşmasının büyük bölümünü AKP adayı Mehmet Daniş`in eleştirilerine cevap vererek yapan Gökhan, Daniş`e “Biz senin projelerini ya yaptık, ya da yapmaktayız. Sen nerelerdeydin? Seni hiç göremedik” dedi. Daniş`in “Artık kanalizasyon, kötü koku ve bitmeyen yol sorunlarının konuşulduğu son seçim olacak” dediğini hatırlatan Gökhan, “Sayın Daniş doğru söylemiş, bundan sonra artık bunları konuşmayacağız. Çünkü hepsini yaptık” ifadelerini kullandı.
 
“Biz halkın bulunduğu alanlarda yaşamını sürdüreceği çözüm önerilerini getiriyoruz” diyen Gökhan, “Çanakkale`nin en güzel yeriymiş Fevzipaşa Mahallesi, orada çarşılar, binalar yapacaklarmış. Hayır. Yok öyle birşey. Yaptırmamakta azimliyiz. Aynı şekilde Kazdağları`nı kazdırmamakta da azimliyiz. Kazdağları`nı da koruyacağız, Fevzipaşa Mahallesi`ni de koruyacağız, sosyal konutları da koruyacağız. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Gökhan ayrıca Daniş`in kendisi hakkında ileri sürdüğü yolsuzluk imaları olduğunu da hatırlatarak, “hodri meydan” dedi.
Paylaş