“Hedefimiz belediyeleri kazanmak...”

MHP Belediye Başkan Adayı Halil Rüştü Akgün, MHP`li Belediye Başkan adayları olarak hedeflerinin her bölgede belediye seçimlerini kazanmak olduğunu söyledi.

667
MHP Belediye Başkan Adayı Halil Rüştü Akgün, yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akgün; “MHP Türk siyasetinin yaklaşık 45 yıldır çizgisi ve ideolojisi itibarı ile en köklü ve gücünü milletinin verdiği destekten alan bir siyasi harekettir. Türk Milliyetçiliğini ve Vatanımızın sosyo-kültürel ve ekonomik açıdan gelişmesini, halkımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi her şeyden önde tutan MHP bölücülüğe karşı dik ve net duruşu, milli değerlerimize ve inançlarımıza olan bağlılığı, islam ahlak ve şuurunun milletimizin vazgeçilmez etik değerlerinin aslı olduğu gerçeğini her şart ve her durumda varlığının gereği olarak savunmuş ve hiçbir dönem bu ilkelerinden taviz vermemiştir. Yurtta sulh, Cihanda sulh prensibini Türk varlığına ve dirliğine, milli bütünlüğüne herhangi bir taciz olmadığı, mazlum ülke ve toplumlara emperyalist paylaşımcılarının işgali ve zulmü olmadığı sürece uluslararası ilişkilerde temel prensip kabul etmiş bir partidir. Türk milliyetçileri hiçbir zaman bu prensiplere aykırı hareket eden hiçbir siyasi oluşum ve parti ile asla birlikte hareket etmez, sağ görüşlü olmanın vatan hainliğine ve ülkemizin etniksel parçalanmasına sebep olacak davranışlar ve görüşler ile bağdaşamayacağını her ortamda ifade eder. Bölücülüğe ve Türk Milletinin kendi iç farklılıklarının kışkırtılıp ayrıştırmalara sebep verecek politikaların demokratikleşme ve açılım ile anlatılamayacağını, olsa olsa ihanet olacağını açıkça ifade eder” dedi.
 
“Seçimleri kazanacağımıza inancımız tamdır”
“Yerel seçimlerde MHP politikalarını bu prensipler ışığında belirler ve hayata geçirir” diyen Akgün; “MHP Belediye Başkan adayları olarak hedefimiz aday olduğumuz her bölgede Belediye seçimlerini kazanmaktır. Bu nedenle Çanakkale gibi Türklüğün kaderinin çizildiği bu kutsal coğrafyada 30 Mart 2014 seçimlerini MHP olarak kazanacağımıza inancımız tamdır. Çanakkaleli seçmen, MHP ne olan teveccühünü her seçimde verdiği destek ile göstermiştir. Çanakkale; ne göreve gelmek için Amerikan emperyalizminin 10. basamak yetkililerinin icazetini bekleyen, ne ülkedeki gelişen olayları koşa koşa gidip Amerikan elçisiyle istişare eden zihniyetin yönettiği CHP’nin , ne de ihaneti ve İmralı’ya yaranmayı açılım sayan, Amerika’nın ve İsrail’in menfaatlerinin tezgahı BOP projesinin eş başkanlığı ile övünen, yolsuzlukları değil de onu açığa çıkartanları cezalandıran , iktidarda oldukları sürece sadece Çanakkale’de ki kurum ve işletmeleri kapatma başarısı gösteren AKP’nin, basiretsiz adaylarına mecbur değildir. 99 yıl önce dünyanın emperyalist işgalcilerine karşı, inancın ve vatan sevgisinin temelini oluşturan ruhun kazandığı zafer, 30 Mart 2014 de tekrarlanacaktır. Çanakkale seçmeni Çanakkale ruhuyla Çanakkale için Halil Rüştü Akgün diyecek ve Çanakkale kazanacaktır” şeklinde konuştu.
Paylaş