“Hayalimizdeki oteli Çanakkale’ye kazandırdık...”

ÇAN-KA Şirketler Grubu tarafından 16 bin 500 metrekarelik alan üzerine Çanakkale`nin ikinci 5 yıldızlı oteli olarak inşaa edilen Parion Hotel hem iç dizaynı hem de aktivite alanlarıyla büyük beğeni topluyor. 162 görkemli ve göz kamaştıran odalarının yanı sıra kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, fin hamamı, Türk hamamı, toplantı salonları, bar ve restaurant bölümleriyle hizmet vermeye başlayan Parion Hotel`in lansmanı ve tanıtımı gerçekleştirildi. Otelin resmi açılış töreni ise 26 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 18.30 da gerçekleştirilecek.

2181
 
 
ÇAN-KA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haydar Üzgün, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Karakaş, Parion Hotel Genel Müdürü S. Mahmut Makaracı, Banket Satış ve Aktivite Müdürü Burçin Tunalı ile Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Ünver`in katıldığı tanıtım toplantısında konuşan ÇAN-KA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Parion Hotel`in sahibi Kemal Karakaş, Çanakkale`de uzun yıllardır hayalini kurdukları oteli kente kazandırdıklarını söyledi. Karakaş; “Çanakkale sevdalısı olarak uzun yıllardır hayalimizde olan oteli kentte kazandırmaktan dolayı mutluyuz ve gurturluyuz. Çanakkale`ye bu yatırımı kazandırmak için karar vermiştik. İlk konuklarımızı 14 Mart tarihinde otelimizde ağırladık. Yaklaşık 80 arkadaşla yola başladık. Bu ciddi bir istihdam. Sağladığımız istihdam kısa bir süre içerisinde 120 kişiye çıkacaktır. Bu da Çanakkale için çok önemli bir rakamdır. Bu projeyi yaratan ve yapan insanlar Çanakkalelidir. Çanakkale artık bu tür ciddi projeler üretebiliyor. Üniversitemizden destek alarak zemin iyileştirmesine gittik. Otelin 21 metre altına 1770 ton çimento döktük. Daha sonra ise projemizi yapmaya başladık. Hiçbir özveriden kaçınmayarak kurumum adına Çanakkale`ye güzel bir eser kazandırdığımıza inanıyorum. Yatırım Teşvik Belgemiz 5 yıldızlı olarak alındı. Bu 5 yıldızlı bir yatırımdır. Otelimiz Çanakkale`ye hayırlı olsun” dedi.
 
 
“Çanakkale’yi turizm sektöründe bir adım daha öne taşımayı hedefliyoruz”
Tarihi önemi ve doğal güzellikleri ile ünlü Çanakkale’mizde turizm vazgeçilmez bir sektör olarak hızla gelişmektedir” diyen Karakaş; “Çan-Ka şirketler grubu olarak, kentimizin bir diğer önde gelen sektörü olan eğitim alanında, Çanakkale Koleji markasıyla 1996 yılından beri hizmet vermekteyiz. Geçtiğimiz ay içerisinde hizmete giren Parıon Hotel ile ise Çanakkale’yi turizm sektöründe bir adım daha öne taşımayı hedefliyoruz. 162 oda, 380 yatak kapasitesi ile konuklarına eşsiz bir hizmet ve rahat bir konaklama sunmayı amaçlayan otelimiz şehrin tam merkezinde bulunmaktadır. Bünyesinde bulunan çeşitli toplantı salonları, restoranlar ve kapsamlı SPA merkezi ile PARION HOTEL, hem yerli ve yabancı konukların hem de Çanakkale halkının tüm beklentilerini karşılamayı amaçlıyor” şeklinde konuştu.
 
 
“Çanakkale’nin bir numarası olmayı hedefliyoruz”
Parion Hotel olarak Çanakkale`de bir numara olmayı hedeflediklerini ifade eden Karakaş; “Otelin en üst katında bulunan A la kart restoranımız, birbirinden lezzetli yemeklerini, şehrin ve boğazın eşsiz manzarası ile tamamlıyor. Bu eşsiz manzaranın keyfini hafta sonu açık büfe kahvaltı ile de çıkartmak mümkün. Aynı konuma sahip salonlarımız ise kaliteli düğünlere ve önemli toplantılara ev sahipliği yapacaktır. Kapsamlı fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve Uzak Doğulu profesyonel masaj ekibi ile Parıon Health Club & Fitness Center, üyelik hizmeti ile Çanakkale’nin bir numarası olmayı hedeflemektedir” dedi.
 
 
Yeni hotel müjdesi
İskele Meydanı`nın yakınındaki bir binayı restore edip 40 odalı otele çevireceklerini vurgulayan Karakaş; “Bir iki ay içerisinde İskele Meydanı yakınında 40 odalı bir otelimiz daha açılacak. Şu an onun çalışmaları da hızla devam ediyor. Şehrin içerisindeki bir binayı restore ederek bu otelimizi de Çanakkale`ye kazandıracağız. Denizbank`ın arkasında olan binayı 5 katlı otele çeviriyoruz. Şu an inşaatı da hızlı bir şekilde devam ediyor” şeklinde konuştu. Toplantı öncesi basın mensupları Parion Hotel`i gezerken, otel ile ilgili de bilgiler aldı.
 
 
 
Paylaş