havadurum

“Çanakkale MHP’ye güveniyor”

MHP Çanakkale Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, “Siyasetin Nabzı” isimli bir programa konuk oldu. Milletvekili adayı Tuna, “Çanakkalelinin yüzü gülecek ki bizim de yüzümüz gülsün. Bir milletin kalbi olmak, vatandaşın kalbi olmak için onları iliklerinize kadar hissetmelisiniz. Çanakkale MHP’ye güveniyor. Türkiye MHP’ye güveniyor. Türkiye’nin bu onarımını düzeltebilecek tek parti MHP’dir. Çanakkale’yi Ankara’da hakkıyla temsil edebilecek tek parti MHP’dir” dedi.

488
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, İskele meydanında düzenlenen özel programa konuk oldu ve partililer, üniversite öğrencileri ile vatandaşların da katıldığı programda soruları yanıtladı. Çanakkale’de MHP olarak seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek sözlerine başlayan MHP Çanakkale Milletvekili adayı Kürşat Tuna’nın seçimin yoğun, yorucu ve güzel geçtiğini söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında Çanakkale’den olumlu tepkiler aldığını da aktaran Milletvekili adayı Kürşat Tuna, “Yaşlı bir teyzenin elini öptüğünüzde sıcaklığı hayır duası, gençlerin farklı bir kimlikle sizi örnek alması gibi bu güzel tepkiler sizin seçim çalışmalarındaki yorgunluğunuz alıp götürüyor. Teşkilatlar tek yürekle hareket etiğinde çok farklı oluyor. Bu şekilde güçlü bir şekilde yola devam ediyoruz”
 
 
‘Çanakkalelinin yüzü gülecek ki bizim de yüzümüz gülsün’
MHP`li Milletvekili adayı Kürşat Tuna, “Çanakkale enterasan bir kent. Farklı gelir seviyesinde olsanız bile şehrin imkanlarından her şekilde yararlanabiliyorsunuz. Bu yüzden herkes Çanakkale’yi yaşanabilir bir şehir olarak gördüğü için burada yaşamayı seviyor. Çanakkale’nin ve Çanakkalelinin çok şansı var. Çünkü köyden gelen bir desteği var. Çanakkale halkı bu şekilde hayatını sürdürebiliyor. Tabiî ki de çok zor şartlarda yaşayanlar var. Siyasilerin bu konuda daha önemli adımlar atması gerekiyor. Dolayısıyla Çanakkalelinin yüzü gülecek ki bizim de yüzümüz gülsün. MHP olarak bizim su seçimlerde çok güzel bir sloganımız var. ‘Bizimle Yürü Çanakkale’, ‘Türkiye’nin Kalbi Burada’ diyoruz. Bir milletin kalbi olmak, vatandaşın kalbi olmak için onları iliklerinize kadar hissetmelisiniz. İnsanımızda böyle bir şeyler istiyor. İnşallah Çanakkale’de gelir dağılımın adil bir şekilde yapabiliriz. Huzuru refahı toplumun herkesimi yayabiliriz. Bunu yaparsak kaynaşma birleşme olur. Kavga yada kıskanma olmaz”
 
‘Çanakkale MHP’ye güveniyor’
8 Haziran’daki genel seçimlerde MHP’yi hem Türkiye’de hem de Çanakkale’de 1’inci parti yapmak için yola çıktıklarını söyleyen MHP Milletvekili adayı Kürşat Tuna, “İnançla, samimiyetle yola çıktık. Gece gündüz çalışıyoruz. Bizim için başarı Çanakkale’de bir Milletvekili çıkarmak değil. Bizim Çanakkale’de hedefimiz iki milletvekili çıkarmaktır. İnanıyoruz ki Çanakkale MHP’ye güveniyor. Türkiye MHP’ye güveniyor. Türkiye’nin bu onarımını düzeltebilecek tek parti MHP’dir. Çanakkale’yi Ankara’da hakkıyla temsil edebilecek tek parti MHP’dir. Çok ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Hedefimiz büyük. Kolay mı değil tabii ki de. Çünkü baktığımızda biz geçen seçimlere göre geriden başlıyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisine baktığımızda söyledikleri yeni bir şeyler yok. Başörtüsü ve 28 Şubat’tan bahsediyorlar. Bu ülke için söyleyebilecekleri sözleri kalmamış. Hep eksiye gidiyorlar. Biz MHP olarak her zaman yenilikçi düşünceleri olan bir partiyiz. Biz ülkenin geleceğine sahibiz. Biz Türk Milletini ön plana çıkarmak için bu yoldayız. Bu yönde çalışmalarımız var. Biz iki Milletvekilimiz ile Çanakkale’yi en güzel şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.
Paylaş