havadurum

“Çanakkale, bir çevre yatırımına daha kavuşuyor”

Çanakkale Belediyesi`nin bir süredir yapım aşaması süren Atıksu Arıtma Tesisi 11 Mart Salı günü açılıyor. Çanakkale Belediyesi bu açılışı, “Çözümleri günlük değil, yarınları düşünerek üretiyoruz” sloganı ile duyurdu.

720
Çanakkale Belediyesi`nin çöp deponi alanından sonra en önemli çevre yatırımı olan Atıksu Arıtma Tesisi önümüzdeki hafta hayata geçiyor. Çanakkale, derin deşarj yöntemi ile denize salınan atıksular, artık bu kötü durumdan kurtuluyor. Kentte özellikle kent merkezinde kötü kokulara neden olan ve herkesin şikayetçi olduğu konuyu çözüme kavuşturan Çanakkale Belediyesi, Atıksu Arıtma Tesisi`ni 11 Mart tarihinde hizmete sokuyor. Çanakkale Belediyesi`nin “Çanakkale, bir çevre yatırımına daha kavuşuyor” ve “Çözümleri günlük değil, yarınları düşünerek üretiyoruz” sloganları ile duyurduğu açılış, 11 Mart saat 16`da gerçekleştirilecek.
 
Balbay da Çanakkale`ye geliyor
11 Mart Salı günü gerçekleştirilecek Atık Su Artıma Tesisi`nin açılışına CHP Milletvekili, Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay da katılacak. Balbay aynı gün saat 17`de Çanakkale Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri`nde düzenlenecek “Geçmişten geleceğe Türkiye” adlı panele konuşmacı olarak katılacak.
Paylaş