havadurum

“Çanakkale adayı başbakanın iki dudağı arasında”

AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu, AKP`deki adaylık takviminin belli olması beklenen İl başkanları toplantısı öncesi konuştu. Kutlu, “Başbakanın iki dudağının arasından kim çıkarsa çıksın, var gücümüzle çalışacağız” dedi.

869
AKP`de önceki gün yapılan il yönetimi toplantısına Milletvekili Mehmet Daniş`in Çanakkale Belediye Başkanlığı adaylığı konusu damga vurdu. Dün il başkanları toplantısına gitmek için Çanakkale`den ayrılan AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Çanakkale OLAY`a açıklama yaparak, “Mehmet Daniş Çanakkale`ye aday olsun gibi bir yaklaşımımız olmadı. Bu isim çıkarsa teşkilatın canla başla çalışacağı konusu gündeme geldi. Sonuçta Sayın Daniş, teşkilat içinden çıkan birisi ve onun aday olması teşkilatın büyük desteğini alır. Teşkilat dışından biri olduğu takdirde yine büyük bir özveriyle çalışılacaktır tabiî ki, ama Daniş olursa daha bir gönülden çalışılır” dedi.
 
Başbakan ne derse odur!
AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu, “Bizim `şu olsun, bu olsun` gibi bir yaklaşımımız yok. Biz kim olursa olsun teşkilat olarak arkasında durup, çalışacağız. Başbakanın iki dudağının arasından çıkacak isim bizim adayımızdır, sonuna kadar canla başla çalışırız. Zaten hali hazırda seçimlere çalışıyoruz. Aday kim olursa olsun 4-4`lük çalışacağız” dedi.
 
“Yöntem hafta sonu belli olabilir”
AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu, bugün ve yarın Ankara`da yapılacak AKP İl Başkanları toplantısına katılmak üzere dün Çanakkale`den ayrıldı. İki gün sürecek toplantıda AKP`nin seçim takviminin belli olabileceğini söyleyen Kutlu, AKP olarak Çanakkale`de güçlü olduklarını ve seçimlerde büyük bir başarı yakalamak için çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi.
Paylaş