havadurum

“Bizim 19 Mayıs’ımız Bu!” programına hava muhalefeti engeli...

Çanakkale Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını alternatif etkinliklerle kutluma programı hava muhalefetine takıldı. Bugün Halk bahçesindeki etkinlikler hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Program; saat 20:30`da Cumhuriyet Meydanı`ndan başlayacak Fener Alayı, Havai Fişek ve saat 21:30`da Cumhuriyet Meyda-nı`nda gerçekleştirilecek Kargo konseri ile devam edecek.

803
Çanakkale Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlediği etkinliklere yağmur engel oldu. Belediyenin programında bugün Halk bahçesinde yapılması planlanan etkinlikler, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.
 
Bugün başlayacak etkinlikler kapsamında saat 11.00`de halk Bahçesinde kültürel ve sportif etkinlikler yoğun yağış nedeniyle iptal edilirken, etkinliklerin içerisinde Badminton, Masa tenisi, Satranç, Top Sektirme, Bocce, Halk Oyunları ve Jimnastik gösterileri de yapılamayacak. 13.00– 17.00 saatleri arasında yerel guruplar da sahne alamayacak. Program temelinde sadece fener alayı ve Kargo konseri yapılacak. Fener alayı yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı –İnönü Caddesi- Piri Reis Caddesi- Kordon Boyu- Yat Limanı arasında yapılacak. Fener Alayı Saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanından başlayacak. Fener alayı yürüyüşünün ardından saat 21.30’da yat limanında havai fişek gösterisi düzenlenecek. 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları cumhuriyet meydanındaki Kargo konseri ile sona erecek.
Paylaş