havadurum

30 saat süren yaşam mücadelesi

572
Bayramiç Atatürk Anadolu Lisesi`nde felsefe öğretmeni olduğu ve Çanakkale`de ikamet ettiği öğrenilen Seher Güllüce`den dünden bu yana (Pazartesi) haber alınamıyordu. 
En son benzin aldığı tespit edildi 
Pazartesi günü okulunda dersine girmeyen Seher Öğretmenin, öğretmen arkadaşları ve ailesinin emniyete haber vermesinin ardından Seher Öğretmeni arama çalışmaları başlamıştı. Emniyetin araştırmalarına göre, son olarak Çanakkale Merkeze bağlı İntepe Köyü`ndeki petrol istasyonundan benzin aldığı bilgisine ulaşan emniyet ekipleri arama çalışmalarına o bölgede yoğunlaştırdı. Bir türlü bulunamayan ve kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, Seher Güllüce bugün Ezine`nin Derbentbaşı Köyü mevkiinde 30 metrelik şarampolde yaralı halde bulundu. 
Sağlık durumu iyi 
Ezine Belediyesi itfaiye ekipleri, sağlık personelleri ve jandarmanın çalışmaları ile kazalı aracın içinden çıkarılan Seher Güllüce, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi`nde tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Seher Güllüce`nin saatlerce yaralı halde 30 metrelik şarampolde tek başına kaldığı bilgisine ulaşılırken. Kazalı aracın şarampolden vinç vasıtasıyla çıkarılması sırasında Çanakkale-İzmir karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.
(Seçkin Sağlam) 
Paylaş