25 Ekim 2024 Cuma Burç Yorumları

25 Ekim 2024 Cuma günü burcunuzu neler bekliyor?

219

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Çalışma hayatınızda yükselme ve başarılı sonuçlar alma isteğiniz artıyor. Risk almaya meyilli olacaksınız. Finansal kaynaklarınızı çeşitlendiriyor, tek bir kaynağa bağımlı kalmak istemiyorsunuz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugün iş yaşamınızda standardın dışında davranışlar sergileyecek; beklenmedik sorunlara beklenmedik çözümler üreteceksiniz. İş arkadaşlarınızın bir kısmı bunu takdir edecek, bir kısmı ise kıskanacak.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İş yaşamınızda planlarınızı değiştirmek zorunda kalabileceğiniz çeşitli olumsuzluklar ve iletişim güçlükleri ile karşılaşabilirsiniz. Yanlış anlamaya meyilli olduğunuz bugün, bir konuşuyorsanız iki dinlemelisiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

İletişimde aksaklıklar, yanlış adrese gönderilmiş elektronik postalar gibi sıkıntılar yaşanabilir. Gönderilerinizi iki kere kontrol etmekte fayda var. İş hayatında riskli durumlar ile karşılaşabilir, daha stratejik davranmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Kendinizi baskı altında, sinirli hissedebilir; ani tepkiler vermeye yakın olabilirsiniz. Bu gergin havayı kontrol altında tutabilirseniz sevdiklerinizle ya da iş arkadaşlarınızla aranızda oluşabilecek olumsuz durumları daha iyi yönetebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugün canınız hiçbir konuda sorumluluk almak ya da hali hazırdaki sorumluluklarınızı yerine getirmek istemiyor olabilir. Birazcık boşvermişliğin kimseye bir zararı olmaz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Miras, ortak gelir gibi konularda dikkatli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Risk almaktan kaçınmalı, sakin ama istikrarlı yatırımlarla yolunuza devam etmekte fayda var.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugünlerde sosyal hayatınızdaki hareketlilik size iyi geliyor. Misafir ağırlamak ya da arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirmek moralinizi de yerine getiriyor.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Rekabeti seven yapınız için bugün bir hayli bereketli geçecek gibi görünüyor. İş hayatınız bu tatlı rekabet içinde canlanacak. Özel hayatınızda ise sevdiklerinizle güç mücadelesi yapmaktan uzak durmanız gerekebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Yaşadığınız evi ya da şehri değiştirmek istiyorsanız eğer bugün sizin için harika bir gün. Koşullar ortada ama istediğinize en yakın yeri bugün bulacak, bir an önce de harekete geçeceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Kariyerinize yeni bir yön vermeyi ya da hali hazırdaki mesleğinizde yenilikçi tutumlar sergilemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Zaten bir süredir içinde olduğunuz dönüşüm süreci sizi bugünlere hazırlıyordu. Bu durum kazancınıza da olumlu olarak etki edecek.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün karşılaşacağınız sorunlara üreteceğiniz çözümler ile çevrenizin takdirini toplayacaksınız. Bu da yeni başlangıçlar yapmanıza ve umulmadık fırsatlar ile karşılaşmanıza neden olacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş