24 Ekim 2024 Perşembe Burç Yorumları

24 Ekim 2024 Perşembe günü burcunuzu neler bekliyor?

396

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün yalnız ve sessiz bir ortamda günü geçirmek isteyebilirsiniz ancak iş ortamınız buna pek izin vermeyecek. Günü atlatmak biraz zorlu olacak ama akşam saatlerinde kendiniz için biraz zaman ayırabileceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Son zamanlarda bazı konulara olan ilginiz önemli ölçüde artmış görünüyor. Yeni fikirlere açıksınız üstelik bu konuda size rehberlik edebilecek insanlarla da tanışacaksınız. Kendinizi değişime kaptırabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Size haksızlık ettiği için uzun zamandır uzak durduğunuz bir kişiden çoktan hak etmiş olduğunuz özrü duyabilirsiniz. Çok geç de olsa bunu duymak size kendinizi bir parça da olsa iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Sevdiğiniz kişiler ile aranızdaki iletişimdeki değişimin siz de farkındasınız. Hiçbir şey bir anda olmadı elbette ancak durumu derinlemesine değerlendirmeli ve aranızdaki bu mesafe hissini gidermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Geçirdiğiniz değişim dışarıdan çok da belli olmasa da aslında oldukça güçlü bir şekilde yaşanıyor. Bugünlerde risk almaya daha yatkınsınız üstelik atacağınız bazı adımlar geleceğiniz için gerçekten büyük umut vaat ediyor.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Pek çok kişi için bugünlerde ilgi odağı haline gelebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızdaki arkadaşlarınız varlığınızdan hem büyük keyif alıyor hem de sizin gibi biri hayatlarında olduğu için kendilerini şanslı hissediyor.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün yaratıcılığınız sizin bile bilmediğiniz sınırlara ulaşacak. Özellikle tasarım ile ilgili işlerle uğraşanlar aldıkları her işte kendilerini bir kez daha kanıtlama fırsatı elde etmiş olacak. Bu arada kafanızı karıştıran bazı gelişmeler de yaşanabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

İnsanlar sizin hakkınızda çok şey bildiklerini sanıyor olabilir ancak yanıldıkları çok açık. Bu durum bazen sizin gizemli olma isteğinizden bazen de karşı tarafın yüzeyselliğinden kaynaklanıyor olabilir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugün pek çok yeni insanla tanışabilir, onlar sayesinde aklınıza bile gelmeyen bağlantılar kurabilirsiniz. Bu nedenle bu türden karşılaşmalarda çekingenliğinizi bir tarafa bırakıp, muhakkak sohbet etmelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bazı konular yalnızca uygun ortamda dile getirildiğinde istenilen etkiyi verebilir. O nedenle bir süredir konuşmak istediğiniz kişiler ile kuracağınız iletişimin gerçekleşeceği ortamı iyi seçmelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Size has zevkleriniz belki herkes tarafından kabul görmeyebilir. Ancak en azından ilk etapta size itiraz etseler bile bir şekilde seçimleriniz takdir toplayacaktır. O nedenle özellikle görsel alanlarda çalışanlar için güzel ve verimli bir gün geçecek.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün kendinizi oldukça duygusal hissedebilirsiniz. Duygularınızı derinden yaşıyor olmanız bir kabahat değil, o yüzden bu konuda kendinizi kötü hissetmeniz de gereksiz. Bu yönünüz ile kalabalıkların arasından sıyrılacaksınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş