23 Ekim 2024 Çarşamba Burç Yorumları

23 Ekim 2024 Çarşamba günü burcunuzu neler bekliyor?

531

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün özellikle çalışma hayatınızda sabırlı olmanız gerekiyor. İşlerinizi bir plan dahilinde ve düzenli bir şekilde gerçekleştirmelisiniz. Unutmayın ki hazırlıklı olmak, pişman olmaktan çok daha iyidir.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

İş ya da kariyer değişikliği yapmak isteyen Boğalar dikkatli olmalı, ve kararlarının sonuçlarının kalıcı olacağını kabul etmeli. Ne seçerseniz seçin, sonuna kadar gitmeniz gerekecektir. Ekonomik anlamda birikimlerinizi idareli kullanmalısınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Gün içinde ruh haliniz hafta başına oranla daha kararsız ya da karamsar olabilir. Fikirlerinizi net bir şekilde dile getirmelisiniz. İnisiyatif kullanmanız gereken durumlarda güvendiğiniz kişilerin fikrini almayı unutmayın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Günün akılcı çözümleri sizden gelecek. Özellikle ev ve çalışma hayatınızdaki gelişmeleri sizin alacağınız kararlar belirleyecek. Giderek daha fazla sorumluluğun altına gireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Mesleki anlamda hayalperestlikten uzaklaşmalı ve sağlam adımlar atmaya odaklanmalısınız. Şansınız bir hayli açık olacak. Bugünleri elinizden geldiğince iyi değerlendirmeye odaklanmanız gerek.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Gün içinde eğitim alanında karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir, siz de kendinizi akademik başarılı olmaya odaklayabilirsiniz. Sizi entelektüel anlamda besleyecek yöne doğru doğal olarak çekiliyorsunuz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İletişim içerisinde olduğunuz herkeste bir iz bırakacağınız bir gün içindesiniz. O nedenle ağzınızdan çıkan her kelimeye fazladan önem göstermelisiniz. Bugün ve devam eden günlerde sarf ettiğiniz sözcüklerle hatırlanacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Yaşamaya başladığınız değişim süreci sizi hayattan daha fazla keyif alabileceğiniz bir noktaya taşıyabilir. Kararlarınızın arkasında durmalı, bundan sonraki süreç için kendinize koyduğunuz hedeflerinize odaklanmalısınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Maddi anlamda kazançlı günler içerisine girdiniz. Bu durumu iyi değerlendirmeli ve bundan sonraki süreç için yatırımlarınıza nasıl yön vereceğinizi iyice düşünmelisiniz. Menkul ya da gayrimenkul almak için çok iyi bir dönem.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Sınırlarınızı zorlamalı, hayattan ne istediğinize daha fazla odaklanmalısınız. Kendiniz için koyduğunuz bazı hedeflerin modası geçmiş gibi duruyor. Bir güncelleme yapmalı, yeni bağlantılar edinmelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bırakmaktan korktuğunuz şeylerin hayatınızda o kadar da büyük yer tutmadığını gördüğünüzde daha önce neden yapmadığınızı sorgularken bulabilirsiniz kendinizi. Önünüzü görebilmeniz için cesur adımlar atmaya ihtiyacınız var.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Kendiniz ve yakın çevreniz için yurt içi ve yurt dışı bağlantılı eğitim olanaklarını araştırmanız sizin açınızdan yararlı olacaktır. Kişisel yeteneklerinizin daha da ilerlememesi için hiçbir sebep yok.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş