20 yıllık sorun çözüme kavuştu

Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen Küçükköy Mahallesi'nde yol çalışmasının sonuna gelindi.

1342
Ayvalık İlçesinin Küçükköy Mahallesi Tepecik Mevkisi'nde 20 yıldır devam eden yol sorunu, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'in verdiği talimat ile Belediye'nin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmasıyla birlikte çözüme kavuştu. Çözüm kapsamında 19 Bin Metrekarelik Kilit Parke Taşı ve Bin Metrekarelik Bordür ile birlikte toplam 20 Bin Metrekarelik yeni bir yol yapılmış oldu.

Mahalle sakinleri durumdan memnun
Yapılan çalışmaların kısa sürede sona ermesi ve elde edilen sonuçtan dolayı durumdan memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri; kilit parke taş döşenen yolda ağaçların da korunduğunu ve kasisleri, tretuarları ve bordürleriyle çok güzel ve kullanışlı bir yola kavuştuklarını belirtirken, yapılan yol sonucunda mahalle yeni bir soluk kazandı.

"Ayvalık'ımızın her noktasına nefes aldıracak çalışmalar üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz"
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin konuya ilişkin açıklamalarda bulundu; "4 Cadde ve 7 Sokağı kapsayan çalışmaların sonucunda Tepecik Mevkisi'nin 20 yıllık yol sorununu çözdük. Yeni yolların çocuklardan, yaşlısına tüm mahalle sakinleri tarafından beğenilmesi bizler için büyük bir mutluluk. Çalışmalarımıza kentimizin farklı bölgelerinde aralıksız şekilde devam edeceğiz. Ayvalık'ımızın her noktasına nefes aldıracak çalışmalar üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
(Atilla Akın)
Paylaş