2 mahalle beyaz, bir mahalle mavi

CHP’de yaşanan delege seçimi heyecanı üç mahalle ile devam etti.

603
 
Sabah saatlerinden itibaren CHP’li üyeler Namık Kemal Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi delegelerini belirlemek için oy kullandı. Yoğun ilginin yaşandığı delege seçimlerinde Namık Kemal Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi’nden beyaz liste galip çıkarken, Fevzipaşa Mahallesi delege seçimlerini ise 1 oy farkla mavi liste aldı.
 
Üç mahallede de beyaz ve mavi liste olmak üzere iki liste kıyasıya yarıştı. 30 üyenin bulunduğu Namık Kemal Mahallesi delege seçiminde beyaz liste 18 oy alırken, mavi liste ise 7 oy alabildi. Seçim sonuçlarına göre Namık Kemal Mahallesi’nden 4 kişi kongre delegesi oldu. 42 üyenin bulunduğu Fevzipaşa Mahallesi delege seçimlerini ise mavi liste kazandı. Beyaz listenin 1 oy farkla kaybettiği sandıkta oylarını kullanan partililer, Fevzipaşa Mahallesi’nde mavi listeye 17 oy verirken,  beyaz liste ise 16 oyda kaldı. 1 oy da geçersiz sayıldı.
 
Bu sonuçlara göre mahalleden 5 kişi kongre delegesi oldu. Kemalpaşa Mahallesi delege seçimlerinde de beyaz liste galip çıktı. 53 oyun kullanıldığı sandıkta beyaz liste 30 oy alırken, mavi liste ise 23 oy alabildi.
 
Paylaş