17 Ekim 2024 Perşembe Burç Yorumları

17 Ekim 2024 Perşembe günü burcunuzu neler bekliyor?

900

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün sizin için en zorlayıcı durumlar kendinizi hemen hemen her konuda risk almak isteğinizi durdurmanız gerektiğinde yaşanacak. Ani kararlar vermeye meyilli olduğunuz için kendinizi frenlemeniz gerekecek.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Gün içerisinde baş ağrıları ile mücadele etmeniz mümkün. Sağlığınızı bir müddettir hak ettiği kadar dikkate almıyor oluşunuzun bedelini bugün ödeyebilirsiniz. Ayrıca iş ortamınızda da gereksiz insanlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Sizi yoran bazı enerjiler gün ortası itibariyle son bulacak ancak sizin yoğunluğunuz bitmeyecek. Hatta ve hatta iş yükünüz iyice artabilir. Düzenli ve programlı olmanız halinizde her işe yetişebileceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

İlişki dengenizi ve kariyer hedeflerinizi aynı anda rayına oturtmaya çalışıyor bu arada da epeyce yoruluyorsunuz. Her ne olursa olsun bu sürecin sonunda kazançlı çıkacak kişi siz olacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Emir kipiyle konuşan, sürekli başkalarını baskılayarak kendisini yükseltmeye çalışan insanlarla bir çeşit güç mücadelesi içinde bulabilirsiniz kendinizi. Davranışlarınızı karşınızdakine göre değil de yapılacaklara göre ayarlamanız iyi olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sert duygusal geçişleri olan insanlar yüzünden günün bazı saatlerini moraliniz bozuk bir şekilde geçirebilirsiniz. Gergin ortamlarda normalde korumayı başardığınız sakinliğinize bugün de çok ihtiyaç duyacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün mümkün olduğunca tartışmalardan, kavgalardan, ikili atışmalardan kaçınmalısınız. Zira sizin çözüm odaklı yapınız ile sürekli sorun çıkarmaya çalışan kişilerin yapısı aynı değil. Yani boşa kürek çekmiş olursunuz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Gün içinde öyle anlar gelecek ki kafanızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Ayrıca konunuza olan hakimiyetinizle hem kendinizi hem de birlikte iş yaptığınız kişileri büyük bedelleri olacak sonuçlardan kurtaracaksınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Çevrenizi ve olayları anlamlandırıp, yönetmeye duyduğunuz ihtiyacı bugün biraz da olsa bastırmalı, gerginlik yaşanabilecek ortamlardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Maddi kayıplarınız olmaması için her türlü belgeye dikkat!

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün sağlık sorunları, irili ufaklı sakarlıklar ya da ev kazaları gibi bazı talihsizlikler yaşayabilirsiniz. Biraz da düşüncelerinizin bulanıklığından kaynaklanan bu gibi durumları iyi bir dinlenme ile bertaraf edebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Çalışma ortamınızda yaşanabilecek bazı gerginlikleri uzaktan izlemenizde fayda var. Her ne kadar olayların doğrusunu anlatarak işleri çözebileceğinizi düşünüyor olsanız da aslında insanların yalnızca kendilerini dinlemeye istekli olduğunu unutmayın.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Ekonomik zorluklar, belirsizlikler, bir türlü imzadan dönmeyen evraklar gibi size bağlı olmayan aksiliklerin mağduru olabilirsiniz. Her zaman için yedek planlar da yapıyor oluşunuz bugün sizi pek çok dertten kurtaracak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş