16 Ekim 2024 Çarşamba Burç Yorumları

16 Ekim 2024 Çarşamba günü burcunuzu neler bekliyor?

1291

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Gün içerisinde enerji seviyeniz kadar asabiyetiniz de yüksek olacak. O nedenle kontrollü ilerlemenizde fayda var. Üstelik bir süredir sizi zihnen yoğun olarak meşgul eden bazı konular da çözüme kavuşacak.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugünkü konuşmalarınızda karşınızdaki kişilerden duyacağınız kelimelerin altında yatan anlamları iyice düşünmeniz gerekecek. Sizi bir şekilde idare etmek ya da geçiştirmek amacıyla sarf edilen sözcükler üzerine düşünmelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bugün iş yaşamınızda üzerinize alacağınız yeni sorumluluklar ile birlikte potansiyeli yüksek projelerde yer almanız için çeşitli teklifler alabilirsiniz. Özel yaşamınız ise maddi manevi denge kurma çabası içinde olabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Eğitimle ilgili konularda odaklanmanızı gerektirecek bir döneme giriyorsunuz. Bu süreci iyi değerlendirmeniz, ilerleyen günlerde karşınıza çıkacak fırsatlara gönül rahatlığı ve cesaretle yaklaşmanızı sağlayacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün itibariyle sağlığınızı ön planda tutmanız, yeteri kadar dinlendiğinizden ve iyi beslenip; fiziksel olarak aktif olduğunuzdan emin olmalısınız. Yapacağınız en ufak bir değişiklik bile önümüzdeki aylarda yaşamanız muhtemel bazı sağlık sorunlarını önlemede etkili olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Hem kendinize olan güveniniz yükselecek hem de başarılarınız aynı oranda artacak. Yaşadığınız ufak tefek sorunlara rağmen beklediğinizden de iyi bir performans sergileyeceksiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İçinde bulunduğumuz ay itibariyle sizin açınızdan hem mesleki hem de özel yaşamda hedeflerinize ulaşmak için sarf edeceğiniz her emeğin olumlu yönde karşılığını alma ihtimaliniz yüksek.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Aile ya da aile gibi gördüğünüz yapılar ile ilgili olarak ilerlemeler ve dönüşümler dönemindesiniz. Kariyerinizde ayakları yere sağlam basan adımlarınız ve özenli çabanızın karşılığını alacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Gün içindeki çalışmalarınızın yorgunluğunu akşam saatlerinde arkadaşlarınızla geçireceğiniz keyifli zamanlar ile telafi etme şansınız olacak. Sağlık konusunda ise dikkatli olmalısınız. Görmezden geldiğiniz her türden sorun başınızı ağrıtabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Sabırlı ve belirli bir hızda sarf ettiğiniz emeğinizin boşa gitmesini istemiyorsanız, öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız. Her iş sizin istediğiniz zamanda ve hızda yapılamayabilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

İş ve sosyal yaşamınızdaki yoğunluk bir yandan sizde kabuğunuza çekilme isteği yaratıyor, diğer yandan ise kendinize ait belki de hiç fark etmediğiniz yönlerinizi başkalarıyla olan etkileşiminiz sayesinde fark etmeye başlıyorsunuz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Maddi konularda stres altına girebileceğiniz bir gün. İş hayatınızda özellikle atılacak her türden imzaya dikkat edilmeli. Ayrıca bu yoğunluğun içerisinde kendinize bir şekilde vakit ayırmayı da başarmalısınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş