130 belediye başkanı Afyon’da buluştu...

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Belediyelerde Yeni Gelişmeler ve Uygulamaya Yansımaları Toplantısı” Afyon Korel Hotel’de gerçekleştirildi.

457
Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin açılış konuşmasıyla başlayan program kapsamında, belediye başkanları arasında deneyim paylaşımı ve istişare toplantılarının yanı sıra belediyecilik sistemindeki yeni gelişmeler de masaya yatırıldı. Program kapsamında Uzman Eğitmen Sıtkı Aslanhan tarafından “Belediyecilikte Halkla İlişkiler” konusunda belediye başkanlarına yönelik bilgilendirme de yapıldı.
 
Başkan Akgün’ün ardından söz alan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ve Çaltı Belediye Başkanı Osman Yılmaz, belde belediyelerinin sorunları hakkında katılımcılara bilgi aktardı.
 
 
Eceabat Belediye Başkanı Kemal Dokuz; “Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürlüğünün  İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza yönelik açtığı kurslar ile 500 Alan kılavuzu yetiştirdik. İlçemizde Çanakkale ruhunu anlatmak üzere Türkiye’nin tüm şehirlerine konferanslar paneller tertipliyoruz eğer talep edilirse bu konuda tüm Belediyelerimize Çanakkale Ruhunu anlatmak üzere eğitmen ve Alan Kılavuzu göndeririz, bu konuda geniş kapsamlı bir çalışma başlattık” dedi.
Paylaş