havadurum

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de Ecem Kesekler Fırtınası! Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

22 yaşındaki evli ve Çorumlu yarışmacı, yemekleriyle olduğu kadar kişiliğiyle de izleyicileri büyüledi. Ecem Kesekler, yarışmanın son gününde birinci olabilecek mi?

1725

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında bu hafta, genç ve iddialı bir yarışmacı dikkatleri üzerine çekti. Ecem Kesekler, 22 yaşında, evli ve aslen Çorumlu. Yarışmanın 5. gününde yemekleriyle rakiplerini alt etmeye çalışan Ecem Kesekler, aynı zamanda kişiliği ve yorumlarıyla da izleyicilerin beğenisini kazandı. Peki Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Ecem Kesekler kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Ecem Kesekler Kimdir?

Ecem Kesekler, 2002 yılında Çorum’da doğdu. Çocukluğu ve gençliği Çorum’da geçen Ecem Kesekler, yöresel yemekler konusunda uzmanlaştı. Evli olan Ecem Kesekler, eşiyle birlikte İstanbul’da yaşıyor. Ecem Kesekler, Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasına katılarak hem yemek becerilerini hem de kendine güvenen, iddialı ve lafını esirgemeyen kişiliğini gösterdi.

Ecem Kesekler Kaç Yaşında?

Ecem Kesekler, 2024 yılı itibariyle 22 yaşındadır. Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasının en genç yarışmacılarından biri olan Ecem Kesekler, yaşına rağmen yemek yapma konusunda oldukça başarılı olduğunu kanıtladı.

Ecem Kesekler Nereli?

Ecem Kesekler, aslen Çorumludur. Çorum’un yöresel lezzetlerini yarışmada sunan Ecem Kesekler, hem rakiplerinden hem de Zuhal Topal’dan tam not aldı. Ecem Kesekler, Çorum’un meşhur leblebisi, mantısı, keşkeği, çöreği ve tatlısı gibi yemeklerini yarışmada pişirdi.

Ecem Kesekler Yarışma Performansı Nasıl?

Ecem Kesekler, Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasının 22-26 Ocak 2024 tarihleri arasında yayınlanan haftasında yarıştı. Yarışmanın 5. gününde ev sahibi olan Ecem Kesekler, yemekleriyle olduğu kadar sofrasıyla da göz doldurdu. Ecem Kesekler, yarışmanın sonunda birinci olup 75 bin TL kazanmayı başarabilecek mi? Bu sorunun cevabı ise cuma akşamı belli olacak.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş