havadurum

Zoroğlu’na hayırlı olsun ziyareti

AKP’li başkanlar, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu’nu makamında ziyaret etti.

577
İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Osman Zoroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Zoroğlu’na hayırlı olsun dileklerini ileterek; “Çanakkale’mize hoş geldiniz” dedi.
 
Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, şehitler diyarı Çanakkale’de hayatının en kutsal saydığı Polislik mesleğini yürütmek üzere görevlendirilmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Zoroğlu ,”Her Türk vatandaşının hayatında önemli bir yeri olan şehitler diyarı Çanakkale’ de aynı zamanda her birimizin bir atası yatmakta. Cumhuriyetin temel taşlarının atıldığı, Kurtuluş mücadelesinin ilk kıvılcımının yakıldığı bu kutsal kentimizde görev yapmak, benim için onur ve şeref olacak” dedi.
 
Ziyarete AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Teşkilat İşleri Başkanı Ali Osman Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay, Biga İlçe Başkanı Bülent Erdoğan, Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege, Ezine İlçe Başkanı Haluk Babaoğlu, Ayvacık İlçe Başkanı Sabri Tok, Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen, Gökçeada İlçe Başkanı Tahir Sargut ve Bozcaada İlçe Başkanı Uğur Talay katıldı.
Paylaş