havadurum

"Ziyaretlerin ardından, plan ve projelerimizi hayata geçireceğiz"

894
1 Şubat itibari ile CHP Gençlik Kolları Yönetimine gelen genç yöneticiler, saha çalışmalarına başladı. Göreve gelmeleri sonrası açıklamalarda bulunan yeni CHP Gençlik Kolları Yönetimi, gençliğin umutsuzluğa sürüklendiği bir zamanda yeniden adaleti, hukuku, toplumsal barışı egemen kılma adına verilecek mücadeleye kolektif bir akılla katkı koyacak olmanın onuru ve gururunu yaşadıkları açıklamasında bulunmuşlardı. CHP Gençli Kolları Başkanı Tuğberk Güzel ve CHP Gençlik Kolları Sekreteri Egemen Taylan Özkurnaz saha çalışmalarına başladı. CHP İl, Merkez İlçe Yönetimlerinin ardından, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları İrfan Mutluay ve Rebiye Ünüvar ile Gazetemiz sahibi Mehmet Özkurnaz`a ziyaret gerçekleştirdiler. 
"1 Şubat tarihi ile önemli bir görevi üstlenmelerinin ardından öncelikle ziyaretlerine başladıklarını belirten genç yöneticiler; " İl ve merkez ilçe ziyaretlerimizin yanı sıra merkez ilçe belediyemiz bel başkan ve yardımcılarımızı ziyaret ettik. Önümüzdeki süreçte tüm ilçelerimizin gençlik kolları, ilçe yönetimleri ve bel başkanlıklarını ziyaret edip gerekli iletişimleri kurup sonrasında hızlı bir şekilde plan projelerimizi hayata sokacağız" dediler. 
Projeleri içerisinde basın özgürlüğünün önemli bir yerde olduğunu belirten genç yöneticiler, gazetemiz Çanakkale OLAY Gazetesi sahibi Mehmet Özkurnaz`ı ziyaretleri ile ilgili; "Bu plan ve projeler kapsamında basın özgürlüğü de öncelikli konularımızdan bir tanesi. Bu doğrultuda Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Özkurnaz ile istişarede bulunduk. Önümüzdeki günlerde yine basın emekçileri ile bu konulara dair görüşmeler planlıyoruz" dediler.
(Eren Aşnaz)
Paylaş