havadurum

Ziraat Bankası Cumartesi Açık Mı? Çalışma Saatleri ve Öğle Arası

Ziraat Bankası, Türkiye’nin en büyük ve köklü kamu bankalarından biridir. Peki, Ziraat Bankası cumartesi açık mı? Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Ziraat Bankası öğle arası saatleri nelerdir? İşte Ziraat Bankası çalışma saatleri ile ilgili tüm detaylar…

1703

Ziraat Bankası, 1863 yılında kurulan ve bugün 18 ülkede 95 noktada faaliyet gösteren bir finans kuruluşudur. Ziraat Bankası, geniş müşteri portföyü, yaygın şube ağı, çeşitli bankacılık hizmetleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile sektörün öncüsü konumundadır. Ziraat Bankası, bireysel ve kurumsal müşterilerine kredi, mevduat, yatırım, sigorta, kiralama, faktoring, emeklilik, kredi kartı, internet bankacılığı, mobil bankacılığı, telefon bankacılığı gibi birçok alanda hizmet sunmaktadır.

Ziraat Bankası ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de çalışma saatleri ve hafta sonu açık olup olmadığıdır. Ziraat Bankası, hafta içi her gün 10.00-16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ziraat Bankası, öğle arası saatleri ise 12.30-13.30 arasındadır. Ziraat Bankası, hafta sonu yani cumartesi ve pazar günleri ise kapalıdır. Ancak, Ziraat Bankası müşterileri, şubeler kapalı olsa bile ATM, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Ziraat Bankası, çalışma saatlerinde herhangi bir değişiklik yapmamıştır. Ziraat Bankası, hafta içi her gün 10.00-16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ziraat Bankası, öğle arası saatleri ise 12.30-13.30 arasındadır. Ziraat Bankası, hafta sonu yani cumartesi ve pazar günleri ise kapalıdır.

Ziraat Bankası, çalışma saatleri dışında da müşterilerine hizmet sunmaktadır. Ziraat Bankası, ATM, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı aracılığıyla 7/24 işlem yapma imkanı sağlamaktadır. Ziraat Bankası, ayrıca mobil bankacılık uygulaması ile de müşterilerine kolaylık sağlamaktadır. Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulaması ile para transferi, fatura ödeme, kredi başvurusu, hesap işlemleri, kart işlemleri, yatırım işlemleri, sigorta işlemleri, kiralama işlemleri, emeklilik işlemleri gibi birçok işlemi yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Cumartesi Açık Mı?

Ziraat Bankası, hafta sonu yani cumartesi ve pazar günleri açık şube bulundurmamaktadır. Ziraat Bankası, cumartesi günü hizmet vermemektedir. Ziraat Bankası, pazar günü de kapalıdır. Ziraat Bankası, hafta sonu işlem yapmak isteyen müşterilerine ATM, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve mobil bankacılık aracılığıyla hizmet sunmaktadır.

Ziraat Bankası, hafta sonu işlem yapmak isteyen müşterilerine birçok kolaylık sağlamaktadır. Ziraat Bankası, ATM’lerinden para çekme, para yatırma, kredi kartı borcu ödeme, bakiye sorgulama, hesap hareketleri görüntüleme, kredi başvurusu, fatura ödeme, yatırım işlemleri gibi birçok işlemi yapabilirsiniz. Ziraat Bankası, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve mobil bankacılık aracılığıyla da ATM’lerde yapılan işlemlerin yanı sıra daha birçok işlemi yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Hakkında

Ziraat Bankası, 1863 yılında Osmanlı Devleti döneminde Mithat Paşa tarafından kurulan Memleket Sandıkları’nın devamı niteliğindedir. 15 Ağustos 1888’de Menafi Sandıkları’nın yerine, modern finans kuruluşu olarak Ziraat Bankası resmen kurulmuş, o tarihte faaliyette bulunan Menafi Sandıkları da banka şubelerine dönüştürülerek hizmet vermeye başlamıştır.

Ziraat Bankası, bugün Türkiye’nin en büyük ve köklü kamu bankalarından biridir. Ziraat Bankası, 30 Eylül 2017 itibariyle yurt içinde 1.779 şubesi bulunan banka, 18 ülkede 95 noktada faaliyet göstermektedir. Ayrıca 9. Uluslararası iştirak bankası, 23 yurt dışı şubesi ve 1 temsilcilikten oluşan geniş bir yurt dışı hizmet ağı bulunmaktadır.

Ziraat Bankası, bireysel ve kurumsal müşterilerine kredi, mevduat, yatırım, sigorta, kiralama, faktoring, emeklilik, kredi kartı, internet bankacılığı, mobil bankacılığı, telefon bankacılığı gibi birçok alanda hizmet sunmaktadır. Ziraat Bankası, ayrıca sosyal sorumluluk projeleri ile de topluma katkı sağlamaktadır. Ziraat Bankası, eğitim, sağlık, kültür, sanat, spor, çevre, tarım gibi birçok alanda destek vermektedir.

Ziraat Bankası, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, yenilikçi, güvenilir, kaliteli ve sosyal bir banka olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Ziraat Bankası, Türkiye’nin bankası olma misyonu ile hizmet vermeye devam etmektedir. (Erhan Taylan)

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş