havadurum

Zileli, İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Eceabat İlçe Başkanı Cengiz Aylıkçı, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli’nin partisinden istifa ettiğini duyurdu.

1504

İYİ Parti İlçe Başkanlığı adına açıklamada bulunduğunu ifade eden Aylıkçı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti: “İYİ Parti Eceabat İlçe Başkanlığı olarak tarafımıza çokça gelen soru olması sebebiyle yeni yıla girmeden önce ve seçim sürecinin henüz yeni başındayken bilgilendirme yapmak ihtiyacı doğmuştur.

İyi Parti İlçe Başkanlığı olarak 2019 Yerel Seçimlerinde büyük bir çaba ile arkasında olduğumuz ve gece gündüz Eceabatımız iyi olsun diye birlikte çalıştığımız Eceabat Belediye Başkanı Sayın Saim Zileli, uzun süredir partimizin kurumsal kimliği ile yaşadığı kişisel sorunların son göstergesi olarak 17 Aralık 2023 tarihi itibariyle İYİ Parti’den istifa etmiştir.

İstifa ettiği an itibariyle Bağımsız Belediye Başkanı olan Sayın Saim Zileli’nin İyi Partimiz ile hiçbir bağı kalmamış olup, asla bireysel olmayan ama uzun süredir kurumsal kimliğimiz çatısı altında sorunlar yaşadığımız Sayın Saim Zileli’nin makamını kazanmasında en büyük rol olan liderimiz Sayın Meral Akşener’in kurucusu olduğu partimize zarar vermesine müsaade etmeyeceğimizi kendisinin ve seçmenlerimizin, aynı zamanda Eceabatlı komşularımızın bilmesini isteriz.

Liderimiz Sayın Meral Akşener’in politik tavrı her zaman yol göstericimiz olup, İYİ Parti Eceabat İlçe Başkanlığı olarak Eceabat halkımızın yarınları için siyasi çalışmalarımız en doğru kararlar ile devam edecektir.”

(Haber Merkezi)

Paylaş