Zafer Partisi'nden Kılıçdaroğlu'na tam destek

1560

28 Mayısta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ`ın Millet İttifak`ını desteklemesi üzerine Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı Hasan Demir, "Türk milliyetçileri olarak, Türk devletinin Türk milletine iadesi noktasında tavrımızı tekrarlıyor, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için, hassasiyetlerimizin net olarak karşılık bulduğu, cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun desteklenmesini elzem görüyoruz" dedi.

Başkan Demir; "Siyasete bakışımız makam odaklı değil vatan odaklıdır"
İlkeli duruşun ne demek olduğunu, Türk milletinin gerçek gündemleri sahaya yansıttıklarını ifade eden Başkan Demir, "Zafer Partisi olarak, her türlü engellemelere, görmezden gelmelere rağmen, Türk siyasetinin doğru alana sevk edilmesi için verdiğimiz mücadelede, Türk milletinin arzularının siyasi arenaya taşınmasını sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Siyasete bakışımız dün de bugün de yarın da makam odaklı değil vatan odaklıdır. Ülkenin yangın yerine döndüğünü, bu yangının doğru politika ve politikacılarla söndürülmesi gerektiğini, ülkenin birliğinin her şeyden önemli olduğunu her alanda haykırdık ve haykırmaya devam edeceğiz. İlkeli duruşun ne demek olduğunu, Türk milletinin gerçek gündemlerinin neler olduğunu sahaya yansıttık" şeklinde konuştu.

"Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nu destekliyoruz"
İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu`nu desteklediklerini dile getiren Başkan Demir, "Gelinen noktada Türk milliyetçileri olarak, Türk devletinin Türk milletine iadesi noktasında tavrımızı tekrarlıyor, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için, hassasiyetlerimizin net olarak karşılık bulduğu, cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun desteklenmesini elzem görüyoruz. Kalan günlerde de gerekli çalışmalarımızı yapacak, seçilmesini sağlayacak, görev süresinde de ilkelerimizin hayata geçirilmesi konusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiçbir Türk milliyetçisi tereddüt etmesin; bizler ilk gün ne söylediysek ayni minvalde çalışmaya devam edecek, Türk devletinin Türk milletine iadesini gerçekleştireceğiz. Zafer Türk milletinin olacak" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz; "Adeta referandum seçimi olacak"
28 Mayıs`ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçiminin sıradan bir seçim olmadığını belirten Zafer Partisi İl Başkanı Av. Gürkan Yılmaz, "Köylerimizi, ilçelerimizi gezerek vatandaşlarımıza ulaştık. Dertlerini dinledik, biz kendi derdimizi anlattık. Tüm partililerimize teşekkürü borç biliyorum. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi sıradan bir Cumhurbaşkanlığı Seçimi olmayacak, bu bir adeta referandum seçimi olacak. Referandumda şu oylanacak; 13 milyon sığınmacı ülkelerine geri dönsün mü dönmesin mi, biz 13 milyon sığınmacıya her ay 11 milyar dolar harcayalım mı harcamayalım mı buna oy vereceğiz. Rıyakatsizlik, adaletsizlik, bu ekonomik bunalım devam etsin mi etmesin mi buna oy vereceğiz. Eğer devam etsin diyenler varsa mevcut sistemden yana oylarını kullanabilirler, devam etmesin diyorlarsa Kemal Kılıçdaroğlu`na oy vermeye davet ediyorum. Türkiye göçmenistan olmayacak, 29 Mayıs`ta Türk halkı ülkesini geri alacak. Herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.
(Damla Yeltekin)

Paylaş