Yüzügüler; "Yerelde 'varız' diyoruz"

956

 İyi Parti İl Örgütü, basın toplantısı düzenleyerek Gelibolu ve Ezine Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Gelibolu Belediye Başkan adayı olarak Ali Rıza Yüzügüler açıklanırken, Ezine Belediye Başkan adaylığına Zühtü Şansal Erdil’in getirildiği belirtildi. İyi Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasına, İyi Parti Genel İdareler Kurulu (GİK) üyesi Rıdvan Uz, İyi Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İyi Parti Gelibolu İlçe Başkanı Hakan Alış, İl Genel Meclis üyesi Ferhat Özger ve partililer katıldı. Ayrıca, mevcut Bağımsız İl Genel Meclis üyesi Ferhat Özger, İyi Parti GİK üyesi Uz’dan parti rozetini alarak İyi Partiye geçti. Özger, yoluna İyi Parti ile devam ederek 31 Mart seçimlerine İl Genel Meclis üyesi adayı olarak katılacak. İyi Pati İl Başkanı Yıldızlar, toplantının açılış konuşmasını yaptı. GİK üyesi Uz, İyi Parti İlçe Yönetiminin, İyi Parti’yi Gelibolu’da iyi bir konuma oturttuğunu söyledi. 


“İnanıyoruz ki, Gelibolu’yu iyi belediyecilikle tanıştıracaklar”
İyi Parti GİK üyesi Uz; “Gelibolu da arkadaşlarımız Gelibolu’yu almak noktasında, büyük bir irade ortaya koyduklarını gösterdiler. Uzun dönem beraber siyaset yaptığımız şu an bağımsız İl Genel Meclis üyesi olan Ferhat Özger de bizlerle birlikte yol yürüme kararı aldık. Bu da bizi çok mutlu etti. Gelibolu’da çok çalışkan bir başkanımız ve yönetimimiz var. İyi Partiyi Gelibolu’da çok düzgün bir konuma oturttular ve başarılı sonuçlar elde ettiler. Bu kadro Gelibolu’da, ‘Gelibolulunun yüzünü güldüreceğiz sloganıyla yola çıktı’. Biz de kendilerine inanıyor ve güveniyoruz. İnanıyoruz ki, Gelibolu’yu iyi belediyecilikle tanıştıracaklar, Gelibolu`nun her noktasına, her partilisine bunu gösterecekler” dedi.
 
“Gelibolu belediyesine talibiz”
İyi Parti Gelibolu Belediye Başkan adayı Ali Rıza Yüzügüler; “Gelibolu’da bir sinerji yaratmak için çok çalıştık. Çok hızlı bir seçime girdik ama ona rağmen Çanakkale ve ilçeleri olmak üzere başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Biz, hizmet etmek için buradayız. Bir cesurlar hareketi olarak, yerelde de ‘varız’ diyoruz. Genel merkezimiz uygun görürse, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gelibolu belediyesine talibiz” dedi. 
 
“Hedefimiz, müreffeh, mutlu ve huzurlu bir şehirde yaşamak”
Ezine Belediye Başkan adayı Zühtü Şansal Erdil; “Bir Ezineli olarak Ezine`ye hizmet aşkıyla Ezine Belediye Başkanlığı adaylığı için başvurumu yaptım. Hedefimiz, daha müreffeh, mutlu ve huzurlu insanların daha düzenli bir şehirde yaşamalarına vesile olmak. Bu hedefe varmak için çıktığımız yolda, sizlerle birlikte başarıya ulaşacağımıza ve Ezine’nin ‘iyi’ olacağına inancımız tamdır” dedi. 
(Baykal Sağlam)
Paylaş