havadurum

Yoga Festivali`ne katılın hayatınız festival olsun!!!

Bayramda Çanakkale-Assos da yapılacak Uluslararası Yoga Festivali’ne dünyanın dört bir tarafından beş yüz katılımcı bekleniyor.

910
Dünyada bir ilk olarak her ay doğada festivaller düzenleyen Yoga Academy’nin 12-20 Ekim tarihlerinde 8 gece 9 gün sürecek Uluslararası Yoga Festivali Assos Dove Hotel’de yapılacak. Festivale Almanya, İngiltere, Azerbaycan, Kıbrıs, İtalya, Fransa ve Rusya ve gibi ülkelerden yaklaşık beş yüz kişinin katılması bekleniyor. Uluslararası katılımın gün geçtikçe büyüdüğü Yoga Academy festivallerinin Türkiye turizmine ve ekonomisine katkısı da aynı hızla büyüyor. Yerli ve yabancı katılımcılar Ege Denizi`nin kıyısında, antik Troya şehrinin eteğindeki büyülü atmosferde Orijinal Yoga Sistemi ile streslerini atıp fiziksel, bedensel ve ruhsal olarak tam bir dengeye ve sağlığa kavuşurken, ders aralarında da çevredeki doğal ve tarihi güzellikleri görme imkanını bulacaklar. Toplam 48 pratik yoga çalışması ve 4 teorik dersin yapılacağı 9 günlük festivaldeki dersler dünyaca ünlü Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf eşliğinde yapılacak. Doğada uygulandığında etkisi daha da artan Orijinal Yoga Sistemi tekniklerinin uygulanacağı festivalde aynı zamanda Yoga Academy eğitmenlerinin vereceği meditasyon, nefes teknikleri, zayıflamak için yoga, güneş enerjisi ile bağlantı ve ay enerjisi ile bağlantı çalışmaları, tüm sorulara cevaplar (interaktif söyleşi), anatomi dersi, sağlıklı yaşam sunumu ve film gösterimi gerçekleştirilecek. İlklere ev sahipliği yapan Yoga Academy Festivalleri`nde öğrencilerin yaratıcılıkları ve talepleri doğrultusunda yine birçok ilk gerçekleşecek.
 
`Bilgelik Yarışı`
Bu festivalde ilk kez “Bilgelik Yarışı” adı altında bir yarışma gerçekleşecek. Paramahamsa Akif Manaf’ın “Yoga Serisi” kitaplarından seçilen Orijinal Yoga Sistemi ile ilgili olacak sorulardan oluşan yarışmanın kazananı ödüllendirilecek. Daha önceki festivallerde sözlerini ve müziğini Yoga Academy öğrencilerinin hazırladığı, Orijinal Yoga Sistemi uygulamanın neticesinde ortaya çıkan mutluluk ve sevgini bir dışa vurumu olan şarkılar söylenmişti. Daha sonra bu şarkılar “We are the Winners of the Universe” isimli bir albümle piyasaya sunulmuş ve Yoga Academy merkezlerinde ve müzik marketlerde yerini almıştı. Bir süredir festivallerde “Yoga Ateşi” adı altında düzenlenen gecelerde bu şarkılarla Yoga Academy eğitmenleri tarafından hazırlanan muhteşem esneklikte ve yaratıcılıkta Yoga Koreografileri gösterimleri yapılmakta. Yine eğitmenlerin ve öğrencilerin hazırladığı dans gösterileri de festivallerin adeta bir kutlama havasında geçmesini sağlamakta. Bayramda gerçekleşecek festivaldeki Yoga Ateşi gecelerinde yine muhteşem yoga koreografileri, sürpriz dans, tiyatro gösterileri ve yeni şarkılar olacak. İnsanı her yönüyle geliştiren kişisel gelişim ve sağlık sistemi olan Orijinal Yoga Sistemi ile katılımcılar doğru nefes almayı, beden ve zihin kontrolünü, bedenlerini çok fazla yormadan tam kapasite çalıştırarak toksinlerden kurtulmayı öğrenecek. Sonbahar aylarında güneş ışığının azalması ile birçok kişinin kapısını çalan depresyona keyifli bir çözüm olan Yoga Academy festivalleri ile katılımcılar sonbaharın tadını çıkararak ve pozitif insanlarla tanışarak günden güne yenilecek.
Paylaş