havadurum

Yıldızlar Bana Uzak dizisi izleyiciyle buluşuyor! İşte dizi hakkında bilmeniz gerekenler

Yılın son dizisi, yılın son gününde ekranlara geliyor! Yıldızlar Bana Uzak dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yeri hakkında merak edilenleri sizin için derledik.

1892

ATV’nin yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak, 31 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Aşk ve entrika dolu hikayesiyle dikkat çekecek olan dizinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı rol alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisinin konusu ne, oyuncuları kim ve nerede çekiliyor? İşte dizi hakkında bilmeniz gerekenler.

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin konusu

Yıllardır birbirlerine deli gibi aşık olan Aslı ve Kadir artık hayallerine kavuşmak üzeredir. Kadir’in Aslı’ya evlenme teklifinden sonra ikili çok mutludur. Ama bu evlilik diğerleri için kara bir haberdir. Aslı’nın babası Yahya Aldemir, İstanbul’un en büyük mafya babalarından biridir. Kadir’in babası Orhan Varnalı ise onun en büyük düşmanıdır. Bu iki aile arasındaki kanlı hesaplaşma, Aslı ve Kadir’in hayatını alt üst eder. Aslı ve Kadir, aşklarını korumak için her şeye göğüs gerebilecekler mi? Yoksa yıldızlar onlara uzak mı kalacak?

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin oyuncu kadrosu

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin oyuncu kadrosunda Furkan Andıç (Kadir), Burcu Kıratlı (Aslı), Murat Daltaban (Orhan), Ayşen Sezerel (Nurten), Cemre Melis Çınar (Ece), Emre Erçil (Han), Ebru Aykaç (Zeynep), Cem Uçan (Yusuf), Özgür Ege Nalcı (Ali), Cemre Baysel (Selin), Seda Güven (Leyla), Serhat Parıl (Mert), Ebru Nil Aydın (Ayşe), Ercan Özdal (Yahya), Cemal Hünal (Murat), Ebru Şahin (Güneş) ve daha birçok isim yer alıyor.

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin çekim yeri

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin çekimleri İstanbul’un farklı semtlerinde devam ediyor. Dizinin bazı sahneleri de Çanakkale’de çekildi. Dizinin yapımcılığını Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan, senaristliğini ise Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon üstleniyor.

(Yunus Erzincanlı)

Paylaş