havadurum

Yerel yönetime ilişkin beklentiler masaya yatırıldı

CHP Grup Başkanvekili Av. Erdal Gezen, Çanakkale Deniz Ürünlerini ve Küçük Balıkçıları Koruma Derneği ve Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret etti.

951

Çanakkale Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Av. Erdal Gezen, Çanakkale Deniz Ürünlerini ve Küçük Balıkçıları Koruma Derneği ve Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na ziyaretler gerçekleştirerek, yerel yönetime ilişkin görüşmeler sağladı.

Sarıçay, tekneler için barınak sorunu görüşüldü

Çanakkale Deniz Ürünlerini ve Küçük Balıkçıları Koruma Derneği'ne ziyaret gerçekleştiren CHP Grup Başkanvekili Av. Erdal Gezen, Dernek Başkanı Mustafa Esen ve dernek üyeleriyle; Sarıçay, tekneler için barınak sorunu ile yerel yönetimden beklentileri konusunda değerlendirmelerde bulunarak, fikir alışverişinde bulundu. CHP'li Gezen, misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret etti

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile bir araya gelen Gezen; Çanakkale'de ulaşım, şoför esnafı sorunları ve çözümlerine ilişkin görüşmeler sağladı. Gezen, başta Oda Başkanı Mehmet Ali Demir olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine konukseverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

(Dilan Kaynak)

Paylaş