havadurum

"Yeni yüzlere fırsatlar yaratacağız"

Ezine CHP İlçe Başkanı Adayı Oğuz Demirel, Ezine İlçe Kongresi'ne sayılı günler kala açıklamalarda bulundu.

1076
Ezine CHP İlçe Başkanı Adayı Oğuz Demirel, 2 Eylül'de gerçekleşecek olan Ezine İlçe Kongresi öncesi açıklamalarda bulunarak; "Her üyemize eşit mesafede davranacak adil bir İlçe Başkanı ve Yönetimi olacağız. Parti içinde yapılacak bütün seçimlerin üye bazında yapılmasını sağlayacağız" dedi.

"CHP'de yöneticilik yapmak sorumluluk gerektirir"

Ezine İlçe Kongresi öncesi değerlendirmelerde bulunan Ezine CHP İlçe Başkanı Adayı Oğuz Demirel; "Cumhuriyetimizin teminatı olan, ülkemizi kuran, bir asırdır her türlü zorluğa rağmen dimdik ayakta kalan, kuruluş ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'ni onurla ve gururla temsil edeceğime inandığım için Ezine İlçe Başkanlığı'na adayım. Öncelikle mevcut İlçe Başkanımız ve Yönetim kurulundaki arkadaşlarına katkıları için teşekkür ederim. Partimiz büyük bir ailedir. Bu büyük aileyi, aile içi tartışmalardan uzak tutmak ve hep birlikte daha güçlü olacak bir ilçe örgütü yaratmak öncelikli amacımızdır. Geçmişten günümüze Ezine Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerek parti tabanımıza gerekse Ezine ve Köylerine karşı sorumluluklarımızı yeterince yerine getiremedik. Sorunlar karşısında çözümün parçası olamadık. Yapıcı, yol gösterici bir siyasi anlayış izleyemedik. Birleştirici, bütünleştirici bir anlayış içinde olamadık. Küçük olsun, bizim olun anlayışından kurtulamadık. Bunların sonucunda ne yazık ki partimiz bugün hak etmediği noktadadır. Bu nedenle bizler bugün tüm bu sorunların çözümüne önderlik etmek için adayız. Cumhuriyet Halk Partisi'nde yöneticilik yapmak sorumluluk gerektirir. Bizler bu sorumluluğun farkındayız. Bu onurlu mücadeleyi vermek için şahsım ve Yönetim Kurulunda görev alacak arkadaşlarımla beraber bu yüce göreve talibiz" şeklinde konuştu.

"Parti içi değişim için yeni yüzlere ve yeni anlayışlara fırsatlar yaratacağız"


Partiye dair yapılması planlanan projelere ve çalışmalara değinen ve aynı zamanda parti içi değişim konusunu dile getiren Demirel; "Her üyemize eşit mesafede davranacak adil bir İlçe Başkanı ve Yönetimi olacağız. Parti içinde yapılacak bütün seçimlerin üye bazında yapılmasını sağlayacağız. Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği seçimlerinde kamuoyu araştırması ve üye bazında ön seçim yapılmasını sağlayacağız. Kadın ve Gençlik Kollarımızı asla yalnız bırakmayacağız ve onları her projemize dahil edeceğiz. Aylık hazırlayacağımız programa dayalı olarak merkez, belde ve köylerimizi ziyaret edeceğiz. Ezine için önemli sorun haline gelen Çevre konusunda, Çevre koruma komisyonu kuracağız. Üyelerimizin bizimle paylaşacağı her projeyi değerlendireceğiz. İlçe merkezi, belde ve köylerimizde söyleşiler düzenleyeceğiz. Üye bazında WHAPSAP Web Grubu kurup partimizin yaptığı aktiviteleri üyelerimizle paylaşacağız. Sosyal Medyayı aktif olarak kullanıp Youtube kanalı açacağız. Parti içi değişim için yeni yüzlere ve yeni anlayışlara fırsatlar yaratacağız. Öncelikli ve ilk hedefimiz yerel seçimleri kazanarak, Ezine de Cumhuriyet Halk Partisini yerel iktidar yapmak olacaktır. Bu çerçevede; Ezine Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Adayı Oğuz Demirel ve Yönetim Kurulu olarak üyelerimize ve halkımıza söz veriyoruz" sözleriyle aktardı" sözlerini kullandı.
(Gökhan Özkurnaz)
Paylaş