Yeni Yerinde Aynı Kalitede

Tavuk dönerin Çanakkale`deki adresi Dönerci İso, yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Dönerci İso’nun yemek sektöründe 15 yıldır hizmet verdiğini ifade eden Cemal Arıyel, “Yeni yerimizde aynı kalitede hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

1840
Döner ve çeşitlerini bulabileceğiniz Dönerci İso yeni yerinde hizmet vermeye başladı Saat Kulesi Meydanı numara 13`e taşınan Dönerci İso, nezih mekanında Çanakkalelileri bekliyor.
 
 
 
 Tavuk döner`in Çanakkale`deki tek adresi olan Dönerci İso`da, gözleme, sucuk ekmek, patates cips, bomba, Ayvalık tostu, Köfte ekmek, Hamburger, Özel sandviç ekmekli tost çeşitlerinde bulabilirsiniz. Döner çeşitlerinde iddialı olduklarını ifade eden Cemal Arıyel, Özel bir damak zevki ile müşteri memnuniyetine önem verdiklerini belirterek; "Halkımıza en iyi hizmeti veriyoruz. Dönerci İso olarak kalite anlayışımızı sürekli gelişen pazar şartlarını ve tüketici davranışlarını gözlemleyerek, her geçen gün bu doğrultuda gelişim göstermeyi hedeflemekteyiz. Gıda sektöründe kalitenin en önemli temel taşının hijyen ve temizliğin oluşturduğu bilinciyle işletme anlayışımıza her geçen gün bir yenisini ekleyerek, sürekli müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak, insan sağlığı ve hijyen konularına azami derecede önem göstererek hizmetimizi sunmaya devam etmekteyiz“ dedi.
 
 
 
Paylaş