Yeni otogara kar yağdı!

Çanakkale’de yeni yapılan otobüs terminali, yoğun kar yağışına teslim oldu. Kent merkezinde etkili olan kar yağışına dayanamayan yeni şehirlerarası otobüs terminalinin içine kar yağdı. İçerisi karlarla kaplanan yeni otogarın son hali ise terminale gelen yolcuları şaşkına çevirirken, 2011 yılının Haziran ayında açılışı yapılan ve modern sistemlerle donatıldığı iddia edilen yeni otogarın şiddetli kar yağışına dayanamaması nedeniyle gözler otogarı yapan firmaya çevrildi.

862
 
Kent merkezinde etkili olan kar yağışına dayanamayan yeni şehirlerarası otobüs terminalinin içine kar yağdı. İçerisi karlarla kaplanan yeni otogarın son hali ise terminale gelen yolcuları şaşkına çevirdi. 2011 yılının Haziran ayında açılışı yapılan ve modern sistemlerle donatıldığı iddia edilen yeni otogarın şiddetli kar yağışına dayanamaması nedeniyle gözler otogarı yapan firmaya çevrilirken, yolcular için yapılan bekleme bölümleri de karın içinde kaldı.
 
Yap-işlet-devret modeli ile Çanakkale’ye kazandırılan yeni otogarın kar yağışına dayanamamasına tepki gösteren yolcular; “Bu nasıl bir otogar. 2 gün kar yağdı. Otogarın hali işte ortada. 1 hafta yağsa otogarın halini düşünemiyoruz. Çanakkale, böyle bir otogara mı hak ediyor” dediler.
 
Terminalin içerisinin karlarla kaplanması nedeniyle şaşkınlıklarını gizleyemeyen bazı işletme sahipleri ise; “Çanakkale halkına daha iyi hizmet sunmak için açılışta konuşma yapan yetkililer, otogarı kendi kaderine terk etmiş durumda. Nasıl olup da son teknolojiyle inşaa edilen otogar kar yağışı ile birlikte bu hale gelir anlamış değiliz. Bir an önce yetkililer buna bir çözüm bulsun” diyerek yaşanan bu duruma tepki gösterdiler.
 
Öte yandan işletme sahipleri, terminalin tavanındaki bazı bölümlerinden içeri dolan karları küreklerle temizlemek zorunda kaldı.
 
 
Paylaş