havadurum

“Yedi Kocalı Hürmüz” Oyunu Sahne Alıyor

Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan “Yedi Kocalı Hürmüz” adlı tiyatro oyunu, 13 Ocak 2024 Cumartesi günü Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşacak. Davetiye dağıtımı ise 11 Ocak 2024 Perşembe günü saat 13.00'te başlayacak.

1287

Çanakkale Belediyesi, sanatseverleri heyecanla beklenen bir tiyatro etkinliğiyle buluşturuyor. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Tiyatro Topluluğu, sevilen klasikleşmiş eser “Yedi Kocalı Hürmüz” ile sahne sanatlarına özel bir dokunuş yapacak. Tiyatro severlerin merakla beklediği bu muazzam gösteri, 13 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 20:00'de Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleşecek.

Davetiyeler, 11 Ocak 2024 Perşembe günü saat 13.00'te dağıtılmaya başlanacak. Sanatseverler, bu etkinliği kaçırmamak ve unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşamak için davetiyelerini erken alabilirler. Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu, etkinliğin gerçekleşeceği mekân olarak seçilmiş olup, bu özel gösteriye ev sahipliği yapacak. Tiyatro tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat olan “Yedi Kocalı Hürmüz” oyunu, sanat dolu bir akşam vaat ediyor.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş