havadurum

Yaşadıkları hukuksuz uygulamayı paylaşacaklar

Kanal 17 Güncel programının konuğu ÇOMÜ’de işten atılan işçileri temsilen Neslihan Ülkü Gül ve Sosyal İş Sendikası Genel Başkanı Metin Ebetürk olacak...

512
Kanal 17 güncel programına katılacak olan Neslihan Ülkü Gül ve Sosyal İş Sendikası Genel Başkanı Metin Ebetürk, yaşadıkları hukuksuz uygulamayı Çanakkalelilere aktaracak. İşten atılma süreci ile birlikte gelişen olayların Taşeron çalışma sisteminin getirdiği haksızlıkların aktarılacağı Güncel programı bugün saat 15.30`da Kanal 17 televizyonundan izlenebilir. Programın tekrarı saat 20.00`de tekrar yayınlanacak.
 
40 işçinin işten atılması ile yaşanılan hukuksuzlukların Çanakkale kamuoyu ile paylaşılacağı programda  gelinen noktada sürdürülen mücadele konusunda da kamuoyu bilgilendirilecek. Taşeron çalışma sisteminin bir sonucu olarak  işten çıkarmalar konusundaki gelişmeler ve bu konuda sürdürülen mücadeleler konusunda DİSK  Sosyal İş Sendikası Başkanı sendikal mücadele alanındaki gelişmeler konusunda kamuoyunu bilgilendirecek. Programda  eşinin işten çıkarılması sonrasında yaşadığı stresin tetiklemesi nedeniyle kalp krizi geçirerek vefat eden Gazeteci Mustafa Sezek’in  de durumunun gündeme taşınması bekleniyor.
Paylaş