Y.Çanspor doludizgin...

Koşar adımlarla şampiyonluğa giden yeni Çanspor, merkez sentetik sahada Özel İdarespor’u topa tutarak 9-1 mağlup etti...

384
Yeni Çanspor  Çanakkale’de mükemmel futbol sergileyerek rakibini gole boğdu. Bol gollü maçı  Ali Şansalan, Ebru Çetinkaya, Okan Kayataş hakem üçlüsü yönetti.
 
Yeni Çanspor sahaya;  Ergin, Burhan, Ali Arda, İsmail, Mehmet Tenüs, Fatih Tomas, Selman, Stephan, Arif, Volkan ve Ali Dursun,  Özel İdarespor  ise Sercan, Gökhan, Orkun, Enis, Fırat, Serdar, Osman, Savaş, Kenan, Şaban, Alparslan tertibiyle çıktı. Yeni Çanspor’un gollerini Arif (3), Mehmet Tenüs (2), Stephan, Volkan, Ali Arda ve Mert kaydetti. Ev sahibi Özel İdarespor’un tek sayısı Alparslan’dan geldi. Bu sonuçla Yeni Çanspor kritik Bigaspor maçı öncesi ciddi bir provadan geçti. 
 
Bu arada Çanakkale Yerel futbol liglerinde alınan toplu sonuçlar şöyle; Barbarosspor: 8 – Yeniçiftlik Ecespor; 1, Gökçeadaspor;5 – Ayvacık Belediyespor: 1.
 
Çanakkale 1.Amatör Ligde Ecespor ile Ayvacık Belediyespor’un düşmesi kesinleşti. Statü gereği, düşecek diğer 2 takım Kocatepe Gençlikspor, Saraycıkspor ve Biga Kavaklık Gençlikspor’dan ikisi olacak.
 
Bilindiği gibi, bu kategoride önceki haftalarda Çan Termikspor ile Lapsekispor mutlu sona ulaşmış ve Çanakkale Süper Amatör lige yükselmişlerdi.
Paylaş