havadurum

Vurucu dosyasıyla CHP’de

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder’i ziyaret eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mustafa Vurucu, esnafın sorunlarının yer aldığı dosyayı teslim etti.

548
 
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mustafa Vurucu, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder’i ziyaret etti. Başkan Vurucu ziyarette esnaf’ın sorunların yer aldığı dosyayı Başkan Önder’e teslim etti. Vurucu sorunların çözümü için destek isterken Başkan Önder de yanınızdayız mesajını verdi.
 
“Aynı vatan, aynı gemideyiz”
Esnafların sıkıntı içerisinde olduğunu bildiren Mustafa Vurucu; “Cumhuriyet Halk Partili iki vekile sorunlarımızın iletilmesini talep ediyorum” dedi. Esnafların sorunlarının geniş kapsamlı olduğunu bildiren Başkan Vurucu; “Aynı vatan, aynı gemideyiz. Vergi ile ilgili yıllardır biriken sıkıntılarımız var. Her çıkan yasanın arkasında para var. Yeni yasa yeni vergi yeni harç demek. Dolaylı vergilerin bir kısmı kaldırılmalıdır. Geçici vergiler kalıcı oldu. Bunlar esnafımızın belini bükmektedir” dedi. 
 
“İçinizden biriyiz”
 Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder de parti olarak esnafa uzak olmadıklarını ifade ederek, “İçinizden biriyiz” dedi. Yerel de iktidar olduklarını ve sıkıntıların çözümünde yanlarında olduklarını vurgulayan Önder; “Genel olarak muhalefette olmamıza rağmen sizin sesiniz olacağız. Sorunların çözümünde sizinle birlikteyiz” dedi.
Paylaş