havadurum

Vali, sürücüleri uyardı

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı öncesinde Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerine katıldı.

952

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı öncesinde Emniyet ve Jandarma tarafından düzenlenen trafik denetimlerine katıldı. Çanakkale il genelinde, Bayram tatili süresince kazaların en aza indirilmesi amacıyla Emniyet ve Jandarma birimleri, vatandaşların trafik güvenliğini sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vali İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı tatilinde trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması için başlatılan denetimler kapsamında Çanakkale Ayvacık yolunda İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği trafik denetimlerine katıldı. Uygulama noktasında görev yapan Jandarma ekipleriyle bir süre görüşerek sohbet etti ve yapılan uygulamalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Trafik uygulama noktasında görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali İlhami Aktaş, trafiğe çıkan vatandaşların trafik kurallarına uymalarının önemine vurgu yaparak, onlara kazasız ve hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş