Vali İlhami Aktaş, Kıbrıs Gazisi Ahmet Tükel'i ziyaret etti

Vali İlhami Aktaş, Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 50. yıldönümünde Kıbrıs Gazisi Ahmet Tükel'i evinde ziyaret etti.

932

Vali İlhami AKTAŞ, 20 Temmuz 1974 tarihinde gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50’nci yıldönümü nedeniyle, Kıbrıs Gazisi Ahmet Tükel’i evinde ziyaret etti. Vali İlhami AKTAŞ, Kıbrıs Gazisi Ahmet TÜKEL ve ailesi ile bir süre görüşerek sohbet etti. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerçekleştirdiği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yıldönümünde Kıbrıs Türk Halkı’nın ‘Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutladığını belirten Vali İlhami Aktaş, “Kıbrıs Barış Harekatı’nda gerçekleştirdikleri kahramanca mücadelede hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum.” dedi.

Kıbrıs Gazisi Ahmet Tükel ve ailesiyle vedalaşan Vali İlhami Aktaş,"Gazilerimiz, vatanı uğruna ölümü göze almış kahraman Türk Ordusunun kutsal değerleridir. Sizlerin her zaman yanındayız. Zaman zaman da sizleri ziyaret edip, sorunlarınızı paylaşıyoruz” dedi.

Kıbrıs Gazisi Ahmet Tükel ve ailesi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür edip yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Vali İlhami Aktaş’ın Gazi ziyaretine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Harun Hazır eşlik etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş