Vali Çınar’a, Kepez brifingi

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Kepez Belediyesini ziyaret etti. Çınar, Başkan Mutan`dan ayrıntılı bir Kepez brifingi aldı.

984
 
 
Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan`ı ziyaret eden Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, burada Kepez ve Kepez Belediyesi`nin çalışmalarına yönelik bilgiler aldı. Ziyarette Kepez Belediyesi Meclis üyeleri de hazır bulundu. Çanakkale gündemini meşgul eden konular üzerinde değerlendirmelerin yapıldığı görüşmenin ardından Başkan Mutan, Vali Çınar’a belediyenin faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi ve sonrasında Vali Çınar`a Kepez Belediye hizmet binasını gezdiren Mutan, binanın işlevselliği hakkında da bilgiler aktardı. Başkan Mutan günün anısına Çanakkale Valisi Ahmet Çınar`a hediyeler verdi ve Meclis Üyeleri ile birlikte Belediye Hizmet binası girişinde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
 
 
Memiş`ten iade-i ziyaret
Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan`ı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmenin ardında Başkan Mutan il Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş`e Kepez Belediyesi hizmet binasını gezdirerek tanıttı.
Paylaş