havadurum

Vali Aktaş, Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şubesini Ağırladı

Çanakkale Valiliği, Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şubesinin ziyaretine ev sahipliği yaptı. Vali İlhami Aktaş, dernek başkanı ve yöneticileri ile bir araya gelerek, kadınların toplumdaki rolü ve derneğin faaliyetleri hakkında görüştü.

744

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şube Başkanı Meral Ulucan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette, derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Derneğin Çalışmaları Takdir Edildi

Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şube Başkanı Meral Ulucan, ziyarette yaptığı konuşmada, derneğin kuruluş amacı, vizyonu ve misyonu hakkında Vali İlhami Aktaş’a bilgi verdi. Derneğin, kadınların eğitim, sağlık, kültür, sanat, spor, sosyal ve ekonomik alanlarda gelişimine katkı sağlamak, kadın haklarını savunmak, kadın erkek eşitliğini sağlamak ve toplumsal barışı güçlendirmek için çalıştıklarını belirtti. Derneğin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında da Vali İlhami Aktaş’a detaylı bilgi veren Ulucan, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Destek Her Zaman Devam Edecek

Vali İlhami Aktaş ise, Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şubesinin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını ifade etti. Kadınların toplumun temel taşı olduğunu, her alanda önemli roller üstlendiğini ve başarılar elde ettiğini vurgulayan Vali Aktaş, derneğin kadınların gelişimine ve toplumsal faydaya yönelik faaliyetlerine her zaman destek olacaklarını söyledi.

Ziyaretten Duyulan Memnuniyet

Ziyaretin sonunda, Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şube Başkanı Meral Ulucan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İlhami Aktaş’a derneğin flamasını ve çiçek takdim etti. Vali İlhami Aktaş da, Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şube Başkanı Meral Ulucan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş