havadurum

Vali Aktaş “Milletin Zaferi İle Güçlü Türkiye Yolunda Dimdik Yürümeye Devam Ediyoruz”

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün sekizinci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Aktaş mesajında “Hain darbecilere geçit vermeyen Türkiye Yüzyılının kahramanları, Ülkemizin her karış toprağında olduğu gibi Çanakkale’de de ülkemizin geleceğine çelik bir iradeyle sahip çıkmıştır.”

426

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, “Hain darbecilere geçit vermeyen Türkiye Yüzyılının kahramanları, Ülkemizin her karış toprağında olduğu gibi Çanakkale’de de ülkemizin geleceğine çelik bir iradeyle sahip çıkmıştır.” dedi.

Aktaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vatan ve bağımsızlık ruhuyla Aziz Milletimiz tarafından gösterilen destansı bir mücadeleyle kazanılan, demokrasi tarihimize altın harflerle yazılan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" nün sekizinci yılını birlik ve beraberlik içinde kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Aziz Milletimiz, Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen, milli iradeyi ve demokrasimizi ortadan kaldırmayı hedefleyen en alçak darbe teşebbüsünü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Çanakkale Ruhuyla hareket edip hain darbecilere geçit vermeyerek büyük bir kahramanlık örneği sergilemiştir.

Hain darbecilere geçit vermeyen Türkiye Yüzyılının kahramanları, Ülkemizin her karış toprağında olduğu gibi Çanakkale’de de ülkemizin geleceğine çelik bir iradeyle sahip çıkmıştır.

Ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı 15 Temmuz günü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Milletimizin Zaferiyle dimdik durarak tüm dünyaya güçlü Türkiye yolunda yürüyeceğini ilan etmiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bayrağımıza, bağımsızlığımıza ve demokrasimize sahip çıkan, Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Tüm Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Aziz Şehitlerimizin Ruhları Şad, Mekânları Cennet Olsun.”

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş