havadurum

Vali Aktaş, Lapseki’de hibe desteği ile kurulan soğuk hava deposunu ziyaret etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi yatırımları kapsamında hibe desteğinden yararlanılarak faaliyete geçen Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Depo İşletmeciliği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

339

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Depo İşletmeciliğini ziyaret etti.

Vali İlhami Aktaş, Tarım ve Orman Bakanlığının kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi yatırımları kapsamında hibe desteğinden yararlanılarak faaliyete açılan Lapseki ilçesi Yeniceköy Köyünde sebze, meyve, konserve ve donmuş ürün hizmeti veren Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Depo İşletmeciliğini ziyaret etti.

Çanakkale Valiliği’nden edinilen bilgilere göre Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk ve İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Deposu İşletme Sahibi Necati Kamaşık ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Deposunu gezerek incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş’a İşletme Sahibi Necati Kamaşık tarafından meyvecilik ve soğuk hava deposu hakkında bilgi verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İşletme Sahibi Necati Kamaşık, Vali İlhami Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Deposu İşletme Sahibi Necati Kamaşık’a teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, çalışmalarında başarı ve bol kazanç dileklerinde bulundu.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş