havadurum

Vali Aktaş, ÇOMÜ konserine katılım sağladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nin 2023-2024 dönemi Bilimsel ve Sanatsal etkinlikleri kapsamında düzenlenen konsere Çanakkale Valisi İlhami Aktaş katıldı.

941

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nin 2023-2024 dönemi Bilimsel ve Sanatsal etkinlikleri kapsamında korolar konseri düzenlendi ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe; Vali İlhami Aktaş, Müzik Ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Türkmen, akademisyenler, koro şefleri ve sanatseverler katılım sağladı.

Çanakkale Uluslararası Koro Festivali ve Çanakkale Çocuk Koroları Şenliği’nin 2025 tanıtım filminin izlenmesi ile başlayan etkinlikte Uzman Müzikolog Ersin Antep tarafından koro kültürü üzerine bir konuşma düzenledi.

Eşsiz eserler Çanakkale’de yükseldi

Yapılan konuşmanın ardından Prof.Dr. Emel Türkmen, Dr. Mete Gökçe, Müzik öğretmeni Ebru Gökçe, yardımcı eğitmen koro şefleri yönetiminde, akademisyen eşlilikleriyle birlikte Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Minikler Korosu, Çanakkale Hüseyin Akif Terzioğlu Ortaokulu Çoksesli Çocuk Korosu, Çanakkale Barış Korosu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çoksesli Çocuk Korosu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Akademik Korosu eserlerini sanatseverlerle buluşturdu.

Koro severler tarafından büyük beğeni toplayan ÇOMÜ Müzik Ve Sahne Sanatları Fakültesi Korolar Konseri etkinliği fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş