havadurum

Vali Aktaş, Çanakkale Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Derneği üyeleriyle bir araya geldi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Çanakkale Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Derneği'nin 2. yıl dönümü kahvaltı programında koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi. Etkinlikte, Çanakkale Jandarma Eğitim Merkez Komutanı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve dernek yöneticileri de yer aldı.

472

Çanakkale Jandarma Eğitim Merkez Komutanlığı Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde, Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi. Programa, Jandarma Eğitim Merkez Komutanı J. Albay Ufuk Yetiş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun Hazır, Çanakkale Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Derneği Başkanı Şenol Tuzcu ve yönetim kurulu üyeleri ile birçok koruyucu aile ve çocuk katıldı. Etkinlikte, dernek başkanı Şenol Tuzcu'nun yaptığı konuşmada, çocukların geleceği için aile sıcaklığının önemine vurgu yapıldı.

Aile sıcaklığına dikkat çekti

Vali İlhami Aktaş, çocukların hissettikleri aile sıcaklığıyla büyümelerinin önemine dikkat çekerek, koruyucu aile sayısının artmasını temenni etti. Programın düzenlenmesine katkı sağlayanlara teşekkür eden Vali Aktaş ve eşi, koruyucu aileler ve çocuklarla ilgilenerek bir süre sohbet etti.

(Erhan Taylan)

Paylaş