Uz "Sizlerle aynı sofrada olmaktan mutluluk duyuyorum"

647

 24 Haziran seçimlerine az bir süre kala, Milletvekili seçimleri için aday olan siyasi parti Milletvekili adayları, çalışmalarını sürdürüyor.  İyi Parti 27’nci Dönem 1’inci Sıra Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz da 24 Haziranda yapılacak olan seçimler için çalışmalarına hız kazandırdı. Uz, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Işıldak ile birlikte 1915 futbol takımı oyuncuları ve aileleri için iftar yemeği düzenledi. Uz ve Muhtar Işıldak, düzenlenen programda konuşma yaptılar. Düzenlenen programda konuşan Milletvekili adayı Uz, Fevzipaşa Mahalle sakinleriyle birlikte aynı sofraya oturmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Ramazan Ayı’ndan sonra da Fevzipaşa Mahalle sakinleriyle kahvaltı programı yapmak istediğini belirten Uz, Fevzipaşa sakinleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 

 
“Sizlere hizmet edebilecek kudretteyiz, sizlerden destek bekliyoruz”
Uz, yaptığı konuşmada mahalle sakinlerinden 24 Haziran seçimlerinde hem Genel Başkan Meral Akşener’i hem de kendisini desteklemelerini isteyerek; “Sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutlu ve bahtiyarım. Hepinize, bu akşam birlikte olma nezaketi gösterdiğinizden dolayı teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ben sizleri tanımışım. Biz, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Işıldak ile çocukluk arkadaşıyız. Biz, Fevzipaşa Mahallesine yabancı insanlar değiliz. Mahalleye girdiğim zaman her sokaktan, her aileden tanıdığım insanlar var. Dolayısıyla sizlerle, aynı sofrayı paylaşmaktan çok mutlu oldum. Ramazan Ayı geçtikten sonra tüm mahalle halkı ile hep birlikte bir kahvaltı organizasyonu yapacağız. Yine birlikte olacağız, çünkü biz, birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu akşam köylere gidip oralarda seçim çalışması yapacağız. Ben, burada özellikle hanımefendilere seslenmek istiyorum. Biz, yeni kurulmuş bir partiyiz. Yani yeni bir araba var ve başında da bir hanımefendi var. Biz de hanımefendilerden destek istiyoruz. Özellikle İyi Parti’ye destek istiyoruz. Çünkü baktığımız zaman size en yakın insanlar bizleriz. Bizler de sizlerle uyumlu ve sizlere hizmet edebilecek kudrette olduğumuzu düşünüyor ve bu konuda da desteklerinizi bekliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum, hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.
 
“Rıdvan Uz, Çanakkale’nin sorunlarına çözüm olabilecek bir vekil olacak”
Programda konuşma yapan Mahalle Muhtarı Işıldak, mahalle sakinlerinden Rıdvan Uz’a destek vermelerini isteyerek; “Ben 16 yıldır muhtarlık yapıyorum, Rıdvan Bey de 18 yıldır siyasetin içinde. Rıdvan arkadaşımız Çanakkale’nin tozunu yutmuş, derdiyle dertlenmiş, cefasını çekmiş, ruha dokunmuş, Çanakkale’nin her karışında, her tırnağında sorunları ve problemleri bilen bir arkadaşımızdır. Eğer Rıdvan Bey, bu seçimlerde Milletvekili olarak seçilirse Çanakkale’nin sorunlarını ve problemlerini yerinde tespit eden bir vekil olarak seçilecektir. Kendisine bu zorlu süreçte başarılar diliyorum” dedi. 
(Baykal Sağlam)
Paylaş