havadurum

"Üyelerimizin itici gücü olmaya devam edeceğiz"

525
Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen üye ziyaretlerinde Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkan Vekili Aslı Akgül, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem, Meclis Üyesi Anıl Kahraman, Genel Sekreter Sevcan Elver ve Ezine İrtibat Bürosu sorumlusu Deniz Gezer yer aldı. Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz ziyaretlerle ilgili; "Borsamızda ağırlamanın dışında Meclis ve Yönetim Kurulumuz ile aralıklı olarak üyelerimizi çalışma ortamlarında ziyaret ediyoruz. Bugün de Ezine ilçemizde öncelikle Ezine Belediye Başkanımız Sn. Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanımız Sn. Mevlüt Oruçoğlu`nu makamında ziyaret ettik. Daha sonra Borsa üyelerimiz ve tarım paydaşlarımız ile bir araya geldik" dedi. 
Üye ziyaretlerinin borsa hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi bakımından önemli olduğunu ifade eden Borsa Meclis Başkanı Abdullah Deniz; " Her yıl düzenli olarak yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimizle birlikte borsamıza kayıtlı olan il merkezi ve ilçelerimizde faaliyet gösteren üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinliyor ve görüşlerini alıyoruz. Tarım paydaşlarımız olan kurumlarımız ile de bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Ziyaretlerimizde pandemi sürecinde yaşanılan problemler başta olmak üzere borsamızın çalışmaları ile ilgili bilgiler verdik. Üye işyerlerinin sıkıntıları, Borsamızdan talepleri ve şikâyetlerini dinledik. Üyelerimizden gelen önerileri ilgili makamlara taşıyarak çalışmalarımızı yönlendirmekteyiz " ifadelerini kullandı.
Deniz son olarak; "Zeytin ve zeytinyağı sezonunda borsamıza kayıtlı Zeytinyağı Fabrikalarımızı da ziyaret ederek üretim faaliyetlerini yerinde inceledik. Fabrika yetkililerimizden üretilen ürünler ve üretimle ilgili bilgiler aldık. Fabrika sahiplerimize ve tüm çalışanlara teşekkür ederek sezonun bereketli ve bol kazançlı geçmesini diledik. Çanakkale zeytinyağının bir marka haline geldiğini söyleyerek, pazarın genişlemesi, güçlendirilmesi ve istihdamın artırılması için Ticaret Borsası olarak her zaman üyelerimize itici güç olmaya devam edeceğiz" dedi.
(Haber Merkezi)
Paylaş